Videoton

2015.06.29. 15:19

Videoton FC: jöhet az utolsó tesztmérkőzés

Székesfehérvár - Kedden, 17 órától vívja utolsó felkészülési összecsapását a Videoton FC labdarúgó-csapata az ausztriai edzőtáborozás során.

Bobory Balázs

A piros-kékek eddig két teszttalálkozót vívtak, az osztrák Wolfsbergertől 2-1-re kikaptak, a román Astra Giurgiut viszont 3-0-ra legyőzték.

Kedden sem vár könnyű feladat a Vidire, hiszen az ukrán élvonal egyik élcsapata, az FK Zorya Luhanszk lesz az ellenfele. Az ukránok 4. helyen zárták hazájukban a legutóbbi pontvadászatot, az Európa Liga tavalyi kiírásában pedig egészen a selejtezők rájátszásáig meneteltek, ahol a holland Feyenord állította meg őket 5-4-es összesítéssel.

Fejes Andrásékra kemény összecsapások várnak
Fotó: Molnár Artúr

Szóval nem kutyaütők ellen készül a tétmérkőzésekre a Videoton. Bernard Casoni csapata vasárnap már trófeáért lép pályára, mégpedig a Szuperkupáért, amelynek megszerzéséhez a Ferencvárost kellene legyőzni a Sóstói Stadionban 20.15-kor kezdődő mérkőzésen.

A zöld-fehérek a Magyar Kupa döntőjében, majd az előző bajnokság utolsó fordulójában is simán verték a Videotont, itt lenne az ideje visszavágni, és megállítani a lendületbe jövő Fradit.

 

Címkék#Videoton FC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!