Videoton

2014.04.19. 18:04

Labdarúgó NB I - Újpesten szerzett három pontot a Videoton

Három, nyeretlenül megvívott mérkőzés után gyűjtötte be ismét a három pontot a Videoton a labdarúgó OTP Bank Ligában: a székesfehérvári csapat a 25. fordulóban az Újpest vendégeként győzött egy góllal.

A fővárosi együttes sorozatban a negyedik bajnoki mérkőzésén nem tudott nyerni.

Mozgékony futballal, három helyzettel kezdte a mérkőzést a Videoton, azután jórészt a mezőnyben folyt a játék. Az Újpest nem tudott komoly gólhelyzetet kialakítani az első félidőben, csak az utolsó percekben jutott el néhányszor a székesfehérváriak kapujáig.

Fordulás után megint a Videoton kezdeményezett, egymás után vezette támadásait, az Újpest képtelen volt kibontakozni. Ezen a helyzeten igyekezett kettős cserével változtatni a hazaiak trénere, néhány perccel később azonban már két góllal vezetett a fehérvári gárda. A hajrához közeledve váratlanul szépített az Újpest, majd nagy erőket mozgósított az egyenlítésért, de nem sikerült újabb helyzetet kialakítania.

Újpest FV - Videoton 1-2 (0-0)

Szusza Ferenc Stadion, 2100 néző, v.: Erdős

gólszerző: Kabát (81.), illetve Zé Luis (58., 60.)

sárga lap: Nagy (69.), illetve Brachi (62.), Álvarez (71.), Sándor (90.)

Újpest: Dmitrovic - Nagy, Heris, Litauszki, Ngawa - Suljic, Vasiljevic, Kosovic (Kabát, 57.), Stankovic (Zamostny, 76.), Balogh B. - Lázár (Simon, 57.)

Videoton: Calatayud - Brachi, Vinícius, Juhász, Stopira - Álvarez (Nildo, 87.), Sándor, Vítor Gomes, Haraszti (Paraiba, 82.) - Nikolics, Zé Luis (Kovács, 76.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!