Videoton

2015.04.18. 18:09

Megnyerték a bécsi selejtezőt a Videoton fiatal tehetségei

Székesfehérvár - A Videoton U11-es csapata Bécsben győzött Európa egyik legnagyobb utánpótlás futballtornájának selejtezőjén, a Cordial Cup-on.

Horog László

A selejtezőn a húsz csapatot négy, ötös csoportba sorolták, az első kettő a nyolc közé jutott, majd egyenes kiesésben folyt a küzdelem. 16 osztrák, két horvát és két magyar csapat nevezett, a Vidi mellett a budapesti Gloriett SE. A Borsányi István és Vadász Imre által dirigált piros-kékek magabiztosan meneteltek, a csoportmérkőzések során gólt sem kaptak.

Bíró Marcel és Dala Martin. Fotó: Horog László

Az eredmények:

Videoton–Floridsdorfer AC 2:0, gólszerző: Bíró Marcel, Morvai Milán

Videoton–FK Tecnofutbol Hagenbrunn 3:0, gólszerző: Berki Marcel, Fiáth Bence(2)

Videoton–ASK Ebreichsdorf 1:0, gólszerző: Berki Marcel

Videoton–Favoriten AC Wien 4:0, gólszerző: Morvai Milán(2), Berki Marcel, Menyhárt Zsombor

Videoton–SG Klosterneuburg 2:0, gólszerző: Berki Marcel, Menyhárt Zsombor

Az elődöntőben: Videoton– GAK 2-1, gólszerző: Berki Marcel, Menyhárt Zsombor

A döntőben: Videoton–First Vienna FC 1:1,büntetőkkel 4:3 gólszerző: Berki Marcel, Morvai Milán, Fiáth Bence, Szombati Benedek.

Az ifjú vidisták ezzel bejutottak a Cordial Cup április 22-től 25-ig, Kitzbühelben zajló döntőjébe, ahol olyan európai élklubok is képviseltetik magukat, mint a Bayern München, a Stuttgart, a Hertha BSC, a Juventus, az Ajax, a Feyenoord és a Basel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!