Videoton

2015.01.30. 13:40

Hazatért az edzőtáborból a Videoton FC

Marbella - Két hetet töltött a spanyolországi edzőtáborban a Videoton FC labdarúgó-csapata. A piros-kékek pénteken hazautaztak.

Bobory Balázs

A fehérváriak a német másodosztályú 1860 München elleni csütörtöki edzőtáborozással, majd egy péntek délelőtti edzéssel köszöntek el rövid időre Marbellától.

- Jó mérkőzést játszottunk, egy remek ellenfél ellen, és ez jól szolgálta a felkészülésünket. A játékosaim fáradtak voltak, ami a mostani fázisban teljesen normális, példának okáért szerdán is két kemény edzésük volt. A mostani meccs célja az volt, hogy az eddig az edzéseken gyakorolt dolgokat élesben, mérkőzésen is kipróbáljuk, hogy hogy mennek illetve, hogy mindenki játszhasson. Ráadásul a 90 perc során mi birtokoltuk többet a labdát, és nekünk voltak nagy gólhelyzeteink. Azonban az eredmény most még másodlagos volt számunkra, a legfontosabb az volt, hogy milyen teljesítményt nyújtanak a játékosok. Mindent figyelembe véve elégedett vagyok a csapat mai teljesítményével - értékelte a a vidi.hu-nak müncheniek elleni 2-0-ra elvesztett tesztmérkőzést Joan Carrillo, a Videoton vezetőedzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!