Zámoly

2017.03.28. 18:48

Újra mesélnek

Zámoly - Nagyon készülnek a szervezők és az önkéntesek az idei, sorrendben már hatodik Meseidőre, a falu 24 órás meseolvasó eseményére.

Kocsis Noémi

A Zámolyi Rege Egyesület által szervezett mesemaraton ilyen színes és népes szokott lenni minden esztendőben Fotó: Zámolyi Rege Egyesület

Aki volt már Meseidőn, az láthatta, mennyi munkát és lelkesedést fektetnek bele a szervezők, hogy a monstre meseprogram minden perce élvezetes, tanulságos, szórakoztató legyen. A falu felét megmozgató eseményen minden a gyerekek öröméről szól, sokan segítik a rendezvényt süteménnyel, dekorációval, ahogyan önkéntes meseolvasással is, hiszen a 24 órát folyamatosan kitölti a meseszó, még az elalváshoz is szól, sőt, a hajnali órákban is mindig van, aki hallgassa. Idén április 8-án 10 órakor veszi kezdetét a rendezvény. Idén a kezdő meséhez megnyerték a falu híres szülöttének, Csoóri Sándor költőnek a fiát: ifjabb Csoóri megnyitója után még sokan olvasnak mesét - s ehhez még most is lehet önkéntesnek jelentkezni a kedvenc mesénkkel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!