Kultúra

 • cikk kép
  Ők kapták idén a Fonogram-díjakat

  Pajor Tamás és az Ámen, Rúzsa Magdi, a Jónás Vera Experiment, a Hősök, Palya Bea és a Lóci játszik is Fonogram-díjat kapott szerda este a Várkert Bazárban rendezett gálán. Életműdíjjal Fenyő Miklóst és Nemes László hangmérnököt ismerték el.

 • cikk kép
  Igényes slágerek Charlie-tól - A népszerű zenész meghálálja a közönségtől érkező szeretetet

  Pápa - Ilyen sok tehetséges fiatal magyar zenész soha nem volt, mint most. Csoda világ van, csak sajnos nem őket hallom a rádióban - jegyezte meg a Naplónak adott interjújában Horváth Charlie.

 • cikk kép
  A Capella Savaria kamarazenekar koncertje

  Sukoró - A zenei nyár negyedik, utolsó hangversenyét rendezik augusztus 13-án, 19 órakor a református templomban.

 • cikk kép
  Újabb siker kapujában a bicskei tehetség

  Bicske – Sikert sikerre halmoz a bicskei jazz virtuóz – Oláh Szabolcs most újabb nagy lehetőség kapujában áll.

 • cikk kép
  Hogy milyen a nézése és a járása? Interjú Kis Grófoval

  A nézését meg a járását, Bulibáró, mulatási… aligha van már az országban olyan ember, aki ezeket a számcímeket, refréneket ne tudná kihez kötni. Kozák László, azaz Kis Grófo péntek este a zalaegerszegi sportcsarnokban lépett fel telt ház előtt. Itt beszélgettünk napjaink egyik, hanem a legsikeresebb könnyűzenét játszó roma zenészével.

 • cikk kép
  A zenész mindennapi boldogsága

  Székesfehérvár - Mits Márton, azaz Marci zenész. A művészlét valamennyi örömével, bújával együtt. De milyen embe is ő? Ezt kutattuk...

 • cikk kép

  Folyamatosan frssítve

  Programok, rendezvények Fejér megyében február 15-től

  Tudja meg, mi történik Fejér megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények február 15-től. Böngésszen és válogasson!

 • cikk kép

  Folyamatosan frissítve

  Programok, rendezvények Fejér megyében január 11-től

  Tudja meg, mi történik Fejér megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények január 11-től. Böngésszen és válogasson!

 • cikk kép
  Zséda kifogyhatatlan lendülettel dolgozik

  A szülővárosához máshogy kapcsolódik az ember, mint bármely más városhoz. Pápa nagyon különleges helyet foglal el a szívemben – fogalmazott beszélgetésünk során a pápai származású Zsédenyi Adrienn, Zséda. Szó esett többek között karrierről, az énekesnő új duettjéről és a készülő albumról is.

 • cikk kép
  Szabó Leslienek a zenélés a legfőbb szenvedélye

  SZÉKESFEHÉRVÁR Született zenésznek bátran hívhatjuk Szabó Lesliet. 1982-ben kapta első zongoráját, amin önállóan tanult meg játszani. Kiterjedt zenei ízlése van, szeret kísérletezni, átjárni a műfajok között: legyen az a nyolcvanas évek zenei világa, vagy éppen swing. Nem csak magának ír dalokat, több mint száz szerzeményt köszönhetünk neki, amit egy másik előadó tolmácsolásában hallgathatunk meg.

 • cikk kép

  Muck Éva, a húrok királynője

  Egy világversenyen a jelenleg legjobbnak választott női basszusgitáros magyar, hosszú barna haja, bársonyosan barna szeme, finom arca és figyelemreméltó alakja van. Határozottan, ugyanakkor szerényen, elhivatottan beszél magáról, a gitározásról. Muck Évával legutóbbi fehérvári fellépésén találkoztam.

 • cikk kép

  Folyamatosan frissítve

  Programok, rendezvények Fejér megyében július 27-től

  Tudja meg, mi történik Fejér megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények július 27-től. Böngésszen, és válogasson!

 • cikk kép
  Gyógyítani és örömet adni

  Székesfehérvár - A Ringató foglalkozások neve egy ideje összeforrt Horváth Irmáéval. Irma Ringató: közös éneklés, mondókázás, zenélés, igazi együttlét. Ám életének van egy másik fontos része is.

 • cikk kép
  Ákos legújabb klipjét a vasműben forgatta

  Talán sorsszerűség, talán a véletlen, de mindenképpen különleges dolog az, hogy Ákos, a népszerű előadóművész épp a Dunaferr-ben forgatta legújabb lemezének címadó dalát. A zenésszel a lemezbemutató után beszélgettünk.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...