Zene

2014.10.30. 11:32

Dalok régről és nemrégről - Presser Gábor estje

Székesfehérvár – Presser Gábor mutatja be Dalok régről és nemrégről című szerzői estjét november 12-én, 19 órakor a városi sportcsarnokban.

Presser Gábor szerzői estként aposztrofálja ezt a rendkívüli koncertet, melynek címe: Dalok régről és nemrégről. S habár e cím alatt számtalan koncertet adott már, garantálható, hogy kétszer ugyanarra a koncertre nem tud beülni a kedves koncertlátogató. Erre nemcsak a hatalmas életmű – Omega, LGT, számtalan másoknak írt lemez, színházi darab –, hanem „Pici bácsi” közönség iránti alázata, hihetetlen kreativitása, rögtönző képessége és bölcs, sztoikus humora a garancia a közel 2 és fél órás koncerten.

„Szeretek filmzenét, színházi kísérőzenét, balettet írni de a dalírástól sehogy sem lehet engem eltéríteni, a végén mindig oda lyukadok ki. Zeneszerző vagyok, aki néha elénekli a dalait.” – vallja magáról.

A zeneszerző hosszú pályafutásának majd minden fejezetéből idéz majd, de nem csak a dalokat játssza, hanem kis történeteket is mesél hozzá. A mostani koncert exkluzivitását tovább fokozza, hogy olyan, általa is nagyra becsült vendégeket hívott meg, akik önmagukban is képesek megtölteni egy-egy koncerttermet.

Falusi Mariann énektudása, személyisége, Szabó Tamás, a szájharmonikás virtuozitása, mindkettőjük zenei alázata – ha úgy teszik hab a tortán – de nem csak

Jegyek vásárolhatók a Fejér Megyei Hírlap Fő utcai ügyfélszolgálati irodájában. Hűségkártyával rendelkező olvasóink kedvezményben részesülnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!