Zene

2016.04.07. 16:06

Már készíti a második lemezét a Nomad zenekar

A Nomad zenekar legújabb dala, a Sajnálom nagy népszerűségnek örvend. A srácok viszont nem állnak le, várhatóan novemberben érkezik az új albumuk.

Laci Patrícia

Február közepén jelent meg a Nomad zenekar legfrissebb szerzeménye Sajnálom címmel. A dalt már több rádió is el kezdte játszani, emellett a legnépszerűbb videómegosztó oldalon a Sajnálom dalszöveges videója több tízezer nézettséget hozott már. Éppen ezért a csapat azon is elgondolkodott, lehet érdemes lenne egy videoklipbe is befektetni, tudtuk meg a zenekar két tagjától, Juhász Marci énekestől és Jánosi Szabolcs gitárostól:

- A dalszöveges videónak olyan jó a nézettsége, hogy szeretnénk egy videoklipet is készíteni. Hiszen azok a dolgok, amiket láthat is az ember, mindig érdekesebbek.

Fotó: Rosta A. Mark

A Sajnálom című dal a legelső kislemez a hamarosan érkező albumukról:

- Novemberben szeretnénk a legújabb korongot megjelentetni. Reményeink szerint a számok is készen lesznek addigra. Például az egyik dalunkkal már nagyjából végeztünk, annak kicsit mélyebb lesz a témája, de nagyon aktuálisnak gondoljuk. Egyébként most is azon vagyunk, hogy minél hamarabb befejezhessük a munkálatokat, jelenleg ez a legfontosabb a számunkra. Nagyon sokat turnéztunk az elmúlt időszakban. Olyan együttesek mellett léphettünk fel, mint például a Kowalsky meg a Vega, a Tankcsapda vagy a Road. Ezért elég sok impulzust kaptunk, így szeretnénk a bennünk felgyülemlett a gondolatokat és érzéseket kifejezni az új albumon keresztül - mesélte Jánosi Szabolcs.

A fiúk észrevették, hogy már rendelkeznek egy erős rajongótáborral. A koncerteken is egyre jobb a hangulat, sokan tudják a dalszövegeket. Sőt, a Nomad zenekar pólójában is egyre többen feszítenek. Székesfehérváron idén már két alkalommal felléptek az egyik szórakozóhelyen, egyszer a Kowalsky meg a Vegával, másodszor pedig a Road együttessel. A srácok remélik, hogy hamarosan visszatérhetnek a városunkba a Fezen fesztiválra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!