Zene

 • cikk kép
  "Csakis a közönségnek lehetnek elvárásai"

  Rácalmás - "Szólás és véleményszabadság van, amivel mi maximálisan élünk is" - fogalmazott a Dunaújvárosi Hírlapnak adott interjújában Petrás János, a Kárpátia együttes frontembere, akivel a zenekar rácalmási koncertje előtt beszélgettünk.

 • cikk kép
  Lajkó Félix és az Óperentzia duó izgalmas koncertjével zárult a Bory-Jam

  Székesfehérvár - Ismét a várva várt Jam–Bory–Vár zárta szombaton a Kortárs Művészeti Fesztivált – abból is a tizennyolcadikat.

 • cikk kép
  Amikor a Kincs, ami nincs zenéjére buliznak

  Székesfehérvár - Bud Spencer és Terence Hill párosa utánozhatatlan. A két legendának számos közös mozija született, a filmek zenéi pedig a virtuóz Kiszely testvéreket is megihlették - így született meg a Spencer Hill Magic Band. A csapat énekesével, Zsigmond Lalával beszélgettünk.

 • cikk kép
  "Úgy érzem, mi már megtaláltuk az utunkat"

  Rácalmás - Nem lehet egy unatkozós típus. Hétfőtől hétfőig nagy tempóban, profi szemlélettel teszi a dolgát. Szívesen vágott bele egy új, tévés kihívásnak is, de úgy látszik: az igazi közege a rock színpad maradt. A rajongók nagy örömére, akik alig várják, hogy újra és újra elvarázsolja őket Csipa, a frontember és a Hooligans zenekar.

 • cikk kép
  Székesfehérvári siker a Baltikum legrangosabb operaversenyén

  A fiatal székesfehérvári szoprán, Zemlényi Eszter a harmadik helyezést érte el az Észtországban megrendezett Klaudia Taev Nemzetközi Operaversenyen, melyen összesen 36 országból 246 énekes mérettette meg magát.

 • Sztálin és Hitler is kedvelte az Örömódát

  FMH-információ - 1824-ben ezen a napon, május 7-án mutatták be Beethoven IX. Szimfóniáját a bécsi K.u.K. Hoftheaterban.

 • cikk kép
  Presser azt írta róla: „Marika néni úgy énekel, mint három gyönyörű angyalka”

  Székesfehérvár - Régi kedves ismerősként köszöntötték a Viktória Rehabilitációs Központban. Falusi Mariann legutóbb a Pa-Dö-Dö tagjaként Lang Györgyivel járt az intézményben, ezúttal pedig új szólólemezét mutatta be: mesélt és énekelt a hallgatóságának. Az est előtt beszélgetünk a sokoldalú énekessel.

 • cikk kép
  Húsz éve alakult a Sárga Taxi - igazi sikertörténet Fehérváron

  Székesfehérvár - Ez az időszak a számvetés ideje Bokányi Zsolt énekes, zenész életében. Húsz esztendeje alakult meg legendás együttese, a Sárga Taxi, s a jubileumra lemezt adtak ki a legnagyobb slágerekből. Az évfordulóra egy kis kötet is napvilágot látott, amelyben Bokányi Zsolt, azaz Boka a megtéréséről mesél. Mi is a jubileum kapcsán beszélgettünk a zenésszel a rock and rollról és útkeresése állomásairól.

 • cikk kép
  Igényes slágerek Charlie-tól - A népszerű zenész meghálálja a közönségtől érkező szeretetet

  Pápa - Ilyen sok tehetséges fiatal magyar zenész soha nem volt, mint most. Csoda világ van, csak sajnos nem őket hallom a rádióban - jegyezte meg a Naplónak adott interjújában Horváth Charlie.

 • cikk kép
  A Capella Savaria kamarazenekar koncertje

  Sukoró - A zenei nyár negyedik, utolsó hangversenyét rendezik augusztus 13-án, 19 órakor a református templomban.

 • cikk kép
  Dalok a közös akaratukból - A Lóci Játszik zenekar lett a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíjasa

  Mi már felfedeztük magunknak a saját közönségünket, és úgy látjuk, hogy a közönség is egyre jobban felfedez minket.

 • cikk kép
  Már második éve támogatják országszerte programokkal a kezdő zenészeket

  A 2014-ben indított Cseh Tamás Program nyolc alprogrammal támogatja a hazai könnyűzenei életet. Az induló előadók mellett a vidéki klubok fellendítése és a zenekarok nemzetközi piacra lépése is jelentős célja a kezdeményezésnek.

 • cikk kép
  Újabb siker kapujában a bicskei tehetség

  Bicske – Sikert sikerre halmoz a bicskei jazz virtuóz – Oláh Szabolcs most újabb nagy lehetőség kapujában áll.

 • cikk kép
  Hogy milyen a nézése és a járása? Interjú Kis Grófoval

  A nézését meg a járását, Bulibáró, mulatási… aligha van már az országban olyan ember, aki ezeket a számcímeket, refréneket ne tudná kihez kötni. Kozák László, azaz Kis Grófo péntek este a zalaegerszegi sportcsarnokban lépett fel telt ház előtt. Itt beszélgettünk napjaink egyik, hanem a legsikeresebb könnyűzenét játszó roma zenészével.

 • cikk kép
  A zenész mindennapi boldogsága

  Székesfehérvár - Mits Márton, azaz Marci zenész. A művészlét valamennyi örömével, bújával együtt. De milyen embe is ő? Ezt kutattuk...

 • cikk kép

  Folyamatosan frssítve

  Programok, rendezvények Fejér megyében február 15-től

  Tudja meg, mi történik Fejér megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények február 15-től. Böngésszen és válogasson!

 • cikk kép

  Folyamatosan frissítve

  Programok, rendezvények Fejér megyében január 11-től

  Tudja meg, mi történik Fejér megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények január 11-től. Böngésszen és válogasson!

 • cikk kép
  Zséda kifogyhatatlan lendülettel dolgozik

  A szülővárosához máshogy kapcsolódik az ember, mint bármely más városhoz. Pápa nagyon különleges helyet foglal el a szívemben – fogalmazott beszélgetésünk során a pápai származású Zsédenyi Adrienn, Zséda. Szó esett többek között karrierről, az énekesnő új duettjéről és a készülő albumról is.

 • cikk kép
  Szabó Leslienek a zenélés a legfőbb szenvedélye

  SZÉKESFEHÉRVÁR Született zenésznek bátran hívhatjuk Szabó Lesliet. 1982-ben kapta első zongoráját, amin önállóan tanult meg játszani. Kiterjedt zenei ízlése van, szeret kísérletezni, átjárni a műfajok között: legyen az a nyolcvanas évek zenei világa, vagy éppen swing. Nem csak magának ír dalokat, több mint száz szerzeményt köszönhetünk neki, amit egy másik előadó tolmácsolásában hallgathatunk meg.

 • cikk kép

  Muck Éva, a húrok királynője

  Egy világversenyen a jelenleg legjobbnak választott női basszusgitáros magyar, hosszú barna haja, bársonyosan barna szeme, finom arca és figyelemreméltó alakja van. Határozottan, ugyanakkor szerényen, elhivatottan beszél magáról, a gitározásról. Muck Évával legutóbbi fehérvári fellépésén találkoztam.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...