Duna Aszfalt Kft. cégprofil

Cégadatok
Duna Aszfalt Kft.
Béke u. 150.
Tiszakécske

Telefon:
Honlap: http://dunaaszfalt.hu/


Cég leírása:

A Duna cégcsoport a hazai mélyépítés meghatározó szereplője. A 100%-ban magyar tulajdonú vállalategyüttes mind a gyártás, mind a kivitelezés területén jelentős referenciákkal bír. A vállalatcsoport   kiemelt jelentőséget tulajdonít a minőségnek, ISO 9001:2000, ISO 14001, OHSAS 18001 minőségügyi rendszerekkel, valamint NATO beszállításra alkalmasságot igazoló tanúsítvánnyal is rendelkezik. A Duna csoportnak országosan jelenleg a mélyépítés teljes spektrumát lefedő 10 területi igazgatósága van, az M43-as autópálya építéséhez pedig külön projektirodát hozott létre. Ezeket 8 + 1 aszfaltkeverő telep szolgálja ki.

A vállalatcsoport jelentős gépparkkal, közel 600 dolgozóval és számos gondosan kiválasztott és ellenőrzött partnerrel és alvállalkozóval rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy az egész ország területén megbízható minőségű munkát végezzen.

A minőség mellett a vállalatcsoport másik zászlóshajója a fenntarthatóság, mely magában foglalja a legújabb, innovatív és egyben környezetbarát technológiák alkalmazását. Kiváló példája ennek a francia licenc alapján előállított LEA (Low Energy Asphalt), mérsékelt hőmérsékletű aszfaltkeverék, melynek kizárólagos hazai forgalmazója a Duna csoport. Az új eljárás a hagyományos technológiával szemben jóval kisebb széndioxid-kibocsátással és energiafelhasználással jár, így jelentősen hozzájárul az üvegházhatás csökkenéséhez. A cégcsoport célkitűzései közé tartozik, hogy a jövőben elsősorban LEA alkalmazásával végezzék útépítési munkáikat, ezért 2014-ben második keverőtelepüket is alkalmassá teszik a LEA gyártására.

A Duna Csoport több innovatív technológiai megoldást dolgozott ki, melyekkel még inkább környezetbaráttá, gazdaságossá tehető az útépítés. Ide tartozik többek között az ecobondos talajstabilizálás, az emulziógyártás és a 100% mart aszfalt felhasználásával készülő kátyúzó anyag is. A környezetbarát és fenntartható gyártási eljárások mellett a cégcsoport a kivitelezések során különös figyelmet fordítanak az állat- és növényvilág védelmére és arra, hogy a lakosság életkörülményeiben hosszú távú javulás következzen be.



A(z) Duna Aszfalt Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre