Novosec Security Kft. cégprofil

Cégadatok

Novosec Security Kft.
Kossuth L. sgt. 72/B
Szeged

Telefon:
Honlap: http://www.novosec.hu/


Cég leírása:

A Novosec Security Kft. 5 éves fennállását követően Magyarország első 3 helyezettje között található a tisztán vagyonvédelmi nagykereskedéssel foglalkozó cégek között. Ez természetesen nemcsak a Mi érdemünk, hanem azon telepítőké is, akik mellénk álltak, minket választottak és visszajelzéseikkel elősegítették ezt a dinamikus fejlődést, a folyamatos visszaesésekkel küszködő piacunkon.
 
Cégünk figyel arra, hogy az egyszerű eladással szemben, olyan  értékesítést folytasson, mely megfelelő háttértámogatással és a munkát elősegítő folyamatos képzésekkel segítse a telepítő munkáját! Cégünk az Országos Felnőttképző Intézettel kötött keret-megállapodásnak köszönhetően, messze a legerősebb műszaki oktatást végzi ebben a szakmában! Nemcsak marketing jellegű tanfolyamokat tartunk, hanem több olyan OKJ-s képzést is végzünk, mely a szakma magas fokon műveléséhez szükséges. Olyan kiegészítő oktatásaink is vannak, mint pl. az emelőgép kezelő, munkavédelmi előadó vagy a tűzvédemi előadó I-II. Ezen képzések segítségével partnereik a konkurenciájukhoz képest előrébb juthatnak, biztosabban és hozzáértőbben tudják eladni magukat és az általuk felszerelni kívánt termékeket!
 
A cég fejlődése a telephelyeink és a kollégáink létszámának dinamikus fejlődését is eredményezte! Budapesten immár közel 500 m2-es kereskedelmi, műszaki, raktár és oktató egység komplexumunk van, mely oktató részlegben egy időben 60 fő tud két különböző oktatáson részt venni!
Reméljük hogy a továbbiakban az Ön bizalmát is elnyerjük a termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és a partnereink részére tartott különböző továbbképzésekkel!
 
Cégünk fejlődését a beszállítóink is honorálják, hiszen a Videosec, Cooper, Teletek, Wiegand termékek magyarországi disztribúcióján túl, az elmúlt két évben megkaptuk a TELL kommunikációs eszközök és az  Alean infrasorompók kizárólagos magyarországi képviseletét is.  2014-ben újabb világmárkák országos képviseletét nyertük el, melyek bevezetését, illetve a termékek kezelésének oktatását 2014 év közepétől tervezzük. Ebben az évben először találkozhatnak kínálatunkban a Mobotix német csúcsminőségű IP kamerákkal és a  professzionális kanadai Protege riasztó+beléptető rendszerrel.


A(z) Novosec Security Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre