Pillér Takarékszövetkezet cégprofil

Cégadatok

Pillér Takarékszövetkezet

Mórahalom

Telefon:
Honlap: http://www.pillertksz.hu/


Cég leírása:

KÜLDETÉSÜNK:

A PILLÉR 60 ÉVE STABIL MAGYAR PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÓKÉNT, TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁSI PALETTÁJÁVAL, HELYI DÖNTÉSEIVEL, MEGBÍZHATÓ, EGYMÁSRA IS FIGYELŐ MEGELÉGEDETT CSAPATÁVAL TARTÓS ÉRTÉKEKET HOZ LÉTRE ÜGYFELEI, TAGJAI ÉS A LOKÁLIS KÖZÖSSÉGEK SZÁMÁRA.

A Pillér Takarékszövetkezet jogelődei az elmúlt 60 évben  Csongrád megye pénzügyi kultúrájának kialakításában, fejlesztésében aktív szerepet vállaltak. Tették mindezt kizárólagos hazai tulajdonosok szándékától vezérelve.

Az elmúlt évek során a modern pénzügyi szolgáltatások teljes tárházát képesek vagyunk ügyfeleink felé nyújtani a lízingtől a befektetési alapokon át a legkülönfélébb hiteltermékeken keresztül a biztosítások és lakás-takarékpénztári megtakarításokig.

Helyi beágyazódottságunk teszi lehetővé, hogy döntéseinket teljes helyismeret birtokában helyben hozzuk meg.

Célunk, hogy egymást megismerjük. Feladatunknak tekintjük, hogy elsősorban az ügyfelek igényeit elégítsük ki, hogy megismerve az ügyfél elvárását, tudjunk ajánlatokat adni minden érdeklődőnek. Célunk, hogy az ügyfeleinket képessé tegyük arra, hogy az általunk ajánlott termékek, szolgáltatások előnyeinek és hátrányainak a teljes ismeretében hozza meg felelős döntését. Szándékunk az, hogy ügyfeleink megelégedését szolgáljuk azzal, hogy a számukra előnyös szerződéseket kössük meg.

A fenti célunk eléréséhez fontosnak tartjuk, hogy dolgozóink is elkötelezettek legyenek a Takarékszövetkezet és annak ügyfelei iránt. Ehhez szükséges a folyamatos kommunikáció az egyes részterületek között. Különösen nagy gondot fordítunk ezen belső kommunikáció gördülékennyé tétele érdekében.

Célunk, hogy a működési területünkön lévőkkel folyamatos, aktív kapcsolatot ápoljunk. Ennek érdekében vezetünk önkormányzati számlákat, kötünk együttműködési megállapodásokat, támogatjuk a helyi rendezvényeket és szervezeteket.



A(z) Pillér Takarékszövetkezet állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre