Szent Márton Járóbeteg Központ cégprofil

Cégadatok

Szent Márton Járóbeteg Központ
Árpád u. 2/a.
Pannonhalma

Telefon:
Honlap: http://www.szentmartonrendelo.hu/


Cég leírása:

Intézményünk összesen heti 220 szakorvosi és 70 nem szakorvosi órával rendelkezik, a szakorvosi órákon 16 féle szakrendelés osztozik, a nem szakorvosi órakereten belül folyik a fizikoterápia, röntgen és vérvételi hely működtetése. Alapszakmák és alapvető diagnosztikai egységek kaptak helyt a szakmastruktúránkban, az épületünk is ennek a lakosságközeli koncepciónak megfelelően került kialakításra. Az 1500 m2es kétszintes, hőszivattyús elven hűtött-fűtött épület belső kialakítása többször változott az eredetileg tervszerűen megvalósított elképzelésekhez képest. Ezt részben a működtetés során felmerülő praktikus szükségletek (pl. célszerű a pszichiátria, kardiológia rendeléseket egymásból nyíló dupla helyiségcsoportban bonyolítani, amire eredetileg a tervezőnek illett volna gondolni) igényelték, másrészt a tulajdonos önkormányzat részéről merült fel annak szüksége, hogy Pannonhalma város teljes körű egészségügyi alapellátási szolgáltatási köre az épületben nyerjen elhelyezést, így az egyik oldalszárnyat a háziorvosi körzetek befogadhatósága miatt teljesen átalakítottuk.

A szakrendeléseink heti időtartama a 4 és a 20 között változik, így a rendszerünk időben is eléggé széttagolt, a rendelések mintegy fele a délutáni idősávban kerül bonyolításra. Ez úgy tűnik a segítő családtagokra alapozva megfelelően ellensúlyozza azokat a kezdeti félelmeket, amelyek a térségbeli betegek Pannonhalmára való eljutásával voltak kapcsolatosak, mivel több környező településről egyáltalán nem is volt közforgalmú tömegközlekedési lehetőség a városba. Az utóbbi néhány évben vannak javulások ezen a téren, valamint a környező kistelepülések falugondnoki szolgálatai is részesei a napi szintű utcaképnek az épületünk előtt!

Az intézményünk a pályázatban vállalt kötelező fenntartási időszak végével új kihívások mentén próbálja a továbbélését biztosítani. Az elmúlt 3-4 évben más stabilnak mondható 50 ezres évi esetszámmal érintett közfinanszírozott járóbeteg szakellátás, mint fő feladat mellett egyre több területen próbál érvényesülni. Zömében pályázati forrásokból nyitottunk Pannonderm Esztétikai Lézercentrum néven egy speciális egységet, amellyel bőrgyógyász szakorvos kollégáink szakmai hozzáértése mellett a szépségiparba is belevágtunk. Ezt igyekszünk folyamatosan új szolgáltatásokkal bővíteni, így elkezdtünk lökéshullám terápiás szolgáltatást nyújtani, jövő évtől ultrahangdiagnosztikát, bőrgyógyászati anyajegyszűréseket tervezünk indítani. Privát szolgáltatásainkat a régóta dédelgetett foglalkozás egészségügyi szolgáltatás tényleges beindítása mellett már Pannonderm Egészségügyi Centrum gyűjtőnév alatt szeretnénk kezelni, amelyek jól kiegészíthetik a Szent Márton Járóbeteg Központ közfinanszírozott szolgáltatásait. Szeretnénk intézményünk lehetőségeit, kapacitásait térségi szűrőprogramokon, pályázati lehetőségeken keresztül tovább kamatoztatni Pannonhalma és a térség javát szolgálva!



A(z) Szent Márton Járóbeteg Központ állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre