Sinergy Kft. cégprofil

Cégadatok

Sinergy Kft.
Babér u. 1-5.
Budapest

Telefon:
Honlap: www.alteo.hu


Cég leírása:

ALTEO. Másképp cselekedni, mégis az érintettek számára leghatékonyabb energetikai paradigmában gondolkodni. Hisz első látásra nem csak egy jó megoldás van. De ami biztos, a partnereinkkel kiválasztott útnak hosszú távon profitot kell hoznia.

Miért ne születhetne egy olyan vállalat, mely szemléletében és mozgékonyságával, erejében a piacon megszokott nagyok elé kerülhet. Ezt a kérdést tettük fel tíz évvel ezelőtt.

2008. március 19-én a választ senki nem merte kimondani, de ezek a víziók hajtották az alapítókat, akik szavak helyett cselekedtek. Megalapították az Alteot. Egy energetikai vállalatot, mely egy évtizeden belül egy tőzsdén jegyzett, és egy diverzifikált portfólióval rendelkező sokoldalú, mégis gyorsan mozgó óriássá vált.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ Csoport tulajdonában álló Sinergy Energiaszolgáltató, Beruházó és Tanácsadó Kft.-megvásárlásával a hazai energetikai szektor megkerülhetetlen szereplője lett. A vízió tehát valóra vált.

A Sinergy integrálásával az ALTEO Csoport erőművi portfóliója további megújuló energiaforrásokat hasznosító, illetve hagyományos, magas hatásfokú energiatermelő rendszerekkel bővült.

És mit hoz a jövő ? Ez Önön is múlik. Hisz bármerre is mozdul világ, mi partnereinkkel közös értékteremtéssel tudunk tovább növekedni és az energetikában egy innovatív és mégis elérhető választássá válni minden érintettünk számára.

Egy biztos. 2016 őszén vállalatunk sikeresen végrehajtotta az első nyilvános részvénykibocsátását, amely során részvényeink közkézhányadát négyszeresére növeltük, miközben közel 1,4 milliárd forintnyi forrást tudtunk bevonni stratégiai terveink megvalósításához.

Azóta is folyamatosan megújuló energiával úton vagyunk. És ez az, ami nem változik.

Energiában gondolkodunk.



A(z) Sinergy Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre