FÉSZ Zrt. cégprofil

Cégadatok

FÉSZ Zrt.
Ipar krt. 13.
Sopron

Telefon:
Honlap: http://www.fesz.hu/


Cég leírása:

1957-ben tizenöt mesterember összefogásával alakult a Fertődi Építőipari Szövetkezet.  A folyamatos növekedés és fejlődés eredménye a mai vállalati forma, mely a Fertődi Építő és Szolgáltató Zrt. rövidített megnevezése, FÉSZ Zrt. A társaság fő tevékenysége a magasépítőipari kivitelezés, valamint az ezzel összefüggő szak-szerelőipari feladatok. Kivitelezésünkben valósult meg az elmúlt évtizedek során több ezer lakás, számos iskola, irodaház, bevásárlóközpont, kórház és egyéb köz- és ipari épület.
 
Dolgozóink kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkeznek, minden területen jól kipróbált, precíz szakemberekkel dolgozunk együtt. A FÉSZ Zrt. rendelkezik megfelelő humán és technikai erőforrásokkal, így foglalkoztatunk kőműveseket, ácsokat, festőket, villanyszerelőket, épületgépész szerelőket továbbá a projektek előkészítésére és kiszolgálására egy több mint 80 fős adminisztratív és mérnökirodát működtetünk. Székhelyünk Sopronban található, ezen kívül Biatorbágyon is rendelkezünk egy fiókteleppel.
 
Cégünk szerszám- és gépparkját folyamatosan fejlesztjük, bővítjük. A minőség és költséghatékonyság szem előtt tartása mellett törekszünk a legújabb innovációk, anyag- és energiatakarékos technológiák alkalmazására. A legmagasabb szakmai elvárásoknak való megfelelés mellett is, elsődlegesen szem előtt tartandó irányelvünk az ügyfélközpontú, kölcsönös kommunikáción alapuló, gyors és megbízható teljesítés. A munkáink támogatásához és megbízhatóságunk bizonyításához Társaságunk kialakította, bevezette és folyamatosan fejleszti az ISO 9001:2015 az ISO 14001:2015 az ISO 27001:2014 illetve az ISO 50001:2012 szabványoknak valamint a OHSAS 18001:2007, NATO AQAP 2120:2009 normatívának megfelelő minőségirányítási rendszerét, továbbá rendkívül büszke  a 2016-os évben megszerzett nukleáris létesítmények kivitelezéséhez szükséges tanúsítványaira is.


Önmagunkkal szemben támasztott legfontosabb követelményünk a megbízhatóság, a határidők pontos betartása és a jól szervezett, szakszerű, minőségi munkavégzés. Versenyképes áron, a határidők szigorú betartásával nyújtunk kiemelkedő minőséget és szolgáltatásokat. Bízunk benne, hogy közös munkánkkal megalapozzuk az Önök jövőjének sikerét is!


A(z) FÉSZ Zrt. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre