Mottó Építőipari Kft. cégprofil

Cégadatok

Mottó Építőipari Kft.
Hédervári u. 102.
Győr

Telefon:
Honlap: http://mottokft.hu/


Cég leírása:

A MOTTÓ Építőipari Kft. gyökerei egészen 1982-ig nyúlnak vissza. A cég jelenlegi tulajdonosai akkor alakítottak mellékfoglalkozásban gazdasági munkaközösséget, mely vízépítési és mélyépítési tevékenységet végzett.
1987-ben már főállású munkaviszonyban szervezték meg a MOZAIK Kisszövetkezet, melyből 1991-ben létrejött a Mottó Építőipari Kft. 20 fős létszámmal. A '90-es évek elején állt rá cégünk a speciális mélyépíési feladatok ellátására, melyben az akkori gazdasági helyzetben kevesen voltak felkészülve. A kezdeti 20 fős létszám 30 főre bővült az eszközállomány gyarapodása mellett.

Jelenleg a vállalkozás szakmai felkészültségben és eszközeivel képes olyan speciális feladatok ellátására, mint például műtárgyépítés talajvízben, vasbeton műtárgyak kútsüllyesztéses kivitelezése, vasbeton aknaelemek és speciális mélyépítési műtárgyak telepi előregyártása és építéshelyszíni kivitelezése, munkatér határolások készítése.

Telephelyünkön saját betonelem előregyártó-, lakatosüzem, valamint személygépjármű-, tehergépjármű- és munkagépszerviz található. Előregyártott vasbeton termékeink acél sablonnal készülnek, minősített transzportbeton beépítésével.

A vasbeton termékekbe beépített lakatos szerkezeteket szinte kizárólagosan rozsdamentes acél kivitelben állítjuk elő.

A víz és szennyvízgépészet előszerelve készül a cég telephelyén műanyag vagy rozsdamentes acél minőségben.



A(z) Mottó Építőipari Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre