Illker-Food Kft. cégprofil

Cégadatok

Illker-Food Kft.
Bécsi út 14.
Győr

Telefon: 30/668-5591
Honlap: http://illker-food.hu/


Cég leírása:

Az Illker-Food Kft. 1997-ben alakult, élelmiszer-ipari termékek nagykereskedelmi forgalmazását végzi Észak-nyugat Magyarországon.

Jelenleg közel 100 gyártó, több mint 2000 termékét kínáljuk partnereink számára. Forgalmazott termékeink jelentős része hazánkban gyártott élelmiszer, mivel az általunk forgalmazott termékek esetében a Magyarországon gyártott márkákat preferáljuk, ezzel is erősítve a hazai gazdaságot. A magyar beszállítóink termékein kívül az Európai Unió területéről származó élelmiszerek is megtalálhatóak kínálatunkban.

Több beszállító partnerünk részére disztribúciós tevékenységet folytatunk.

A termékpalettánkban folyamatosan megtalálhatóak a keresett újdonságok is, emellett a régebbi, már bevált termékek piacon megszerzett pozíciójának megőrzésére, erősítésére minden esetben nagy hangsúlyt fektetünk. Havi akciós kiadványainkban és a nagyobb ünnepekhez közeledve igyekszünk minél szélesebb választékot és kedvező árakat biztosítani.

Jelenleg 100 fős csapatunk, korszerű 2400 m2-es raktárunk és 29 teherautónk áll partnereink rendelkezésére. A hét hat napján szállítjuk ki vevőink megrendelt termékeit. A már kialakult infrastruktúránk lehetővé teszi a pontos és minőségi kiszolgálást. Korszerű járműparkkal, megfelelő raktárbázissal és a különböző munkaterületek szakszerű, professzionális ellátásával igyekszünk kielégíteni, a már meglévő és az új ügyfeleinket egyaránt.

Szállítási területünk: Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Veszprém megye, Fejér megye, Komárom-Esztergom megye.



A(z) Illker-Food Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre