Győri "Előre" Halászi TSZ. cégprofil

Cégadatok

Győri "Előre" Halászi TSZ.
Arany J. u. 22.
Kisbajcs

Telefon: 96/560-220
Honlap: http://www.bajcshal.hu


Cég leírása:

Cégünk 1945-ben győri székhellyel alakult. Intenzív halnevelő telepe és halfeldolgozó üzeme ma már a Szigetközben, Kisbajcson van. Ma is a legjelentősebb halászati tevékenységet folytató vállalkozások között tartják számon Magyarországon. Az 1980-as évek végéig szövetkezetünk fő tevékenysége a természetes vízi halászat volt, majd a piaci igények változásával lépést tartva elsők között indítottuk el a feldolgozott haltermékek gyártását.
Jelenleg Magyarországon az édesvízi halak palettáján a legszínesebb termékkörrel rendelkezünk, amelyben a konyhakész élelmiszerek is megtalálhatóak. Gyártási technológiánk az Európai Uniós szabványoknak is megfelel. A Győri "ELŐRE" Halászati Termelőszövetkezet 2012. november 16-án vette át azt a Tanúsítványt, ami igazolja, hogy a szövetkezet élelmiszerbiztonsági irányítási rendszere megfelel az MSz EN ISO 22000:2005 rendszerszabvány követelményeinek. A kisbajcsi cég ezzel édesvízi halfeldogozó üzemként Magyarországon elsőként büszkélkedhet a világon mindenütt elfogadott -kivéve Oroszország- tanúsítvánnyal.

Az elmúlt években Európai Uniós pályázatok segítségével végrehajtott telephelyfejlesztésnek köszönhetően modern környezetben, zöld energia felhasználásával folyik a termelés a kisbajcsi telephelyen. Itt valósítjuk meg a Magyarországon egyedülálló tokhal szaporítási-, és nevelési programunkat is.


A(z) Győri "Előre" Halászi TSZ. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre