Kenvéd Kft. cégprofil

Cégadatok

Kenvéd Kft.
Reptéri út 3.
Győr

Telefon: 96/519-218
Honlap: www.kenved.hu


Cég leírása:

A Győri Kenéstechnikai és Felületvédelmi Szolgáltató Kft. bérfelületkezelést kínál magyar és nemzetközi vevői részére

Erősségünk, hogy évről évre bővülő technológiai palettánknak köszönhetően vevőink a legkülönfélébb felületkezelési igényeikre találhatnak egy helyen megoldást. Szolgáltatásainkat autóipari minőségben, nagy mennyiségben, határidőre és kedvező áron biztosítjuk. 

Korrózióvédő és dekoratív bevonatok széles skáláját kínáljuk a felületkezelés területén.

Tevékenységeink között megtalálhatók szerves (KTL, porfestés, szórófestés, szinterezés) és szervetlen (cinkfoszfát, horgany, cink-nikkel ötvözet, nanokerámia) bevonatok, valamint ezek kombinációi duplex bevonatok formájában.
A felületek előkészítésére is több lehetőség választható, pl. ultrahangos mosás, szemcseszórás vagy vibrációs koptatás. Az egyes felületkezelési eljárások részletesebb bemutatását megtalálja a „Technológiák” menüpontban.
 
Automata felületkezelő berendezéseink a legmagasabb autóipari követelményeket is kielégítő, állandó minőséget biztosítanak. Évente több mint 80 millió alkatrészt felületkezelünk az ipar különböző területein tevékenykedő vevőink megelégedésére.
Ha a felületkezelés területén keres megbízható, több évtizedes tapasztalattal rendelkező partnert, forduljon hozzánk bizalommal.



A(z) Kenvéd Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre