Leier Autó Kft. cégprofil

Cégadatok

Leier Autó Kft.
Szauter u. 9.
Győr

Telefon:
Honlap: http://www.leierauto.hu/


Cég leírása:

A Leier cégcsoport alapkövét a tulajdonos és cégalapító Michael Leier 1965-ben rakta le a burgenlandi Horitschonban. Az 1970-től döntően a betoniparban és építőiparban tevékenykedő társaság hamarosan Burgenland egyik legjelentősebb vállalkozása lett, és az 1980-as évektől már a nemzetközi piacok felé orientálódott. A gyorsan növekvő családi vállalkozás napjainkra a nemzetközi piac több üzletágában is sikeresen tevékenykedő, dinamikusan fejlődő nemzetközi vállalatbirodalommá vált, amely hat országban (Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában és Horvátországban) 36 működő telephellyel rendelkezik, 2000 alkalmazottat foglalkoztat.

 

A cégcsoport hat magyarországi betonüzemével, és két téglagyárával a magyar szerkezeti építőanyag-gyártás meghatározó szereplőjévé vált az évek során. A Leier a kerámia és könnyűbeton falszerkezetek mellett a méretre gyártott vasbetonszerkezetek, födémrendszerek, kéményrendszerek, kültéri burkolatok, kertépítő elemek, mélyépítő és környezettechnikai rendszerek gyártójaként ma az egyik legnagyobb, és ugyanakkor a legszélesebb termékportfolióval rendelkező, építőanyag-gyártó és forgalmazó vállalkozás a magyar építőanyag piacon. Nyolc magyarországi üzemében közel 1000 dolgozót foglalkoztat.

 

A Leier cégcsoport töretlen sikerét a Leier gyárakban és üzemekben alkalmazott magas színvonalú technológiának, a szakmai gárda és a vezetés felkészültségének és elkötelezettségének, valamint a folyamatos termékfejlesztéssel biztosított korszerű és magas minőségű termékeinek köszönheti. A cégcsoport üzemeit folyamatosan korszerűsíti, az elmúlt tíz év során, több mint 30 milliárd forintot költött magyarországi beruházásokra.

 

Az építőipari termékek gyártása mellett a cégcsoport további kiemelt tevékenységeként a nyugat-magyarországi régióban BMW, Skoda és Hyundai márkakereskedést és márkaszervizt üzemeltet és látványos sikereket ér el a gép-és formagyártás, a virágföld-gyártás, az ingatlanhasznosítás és a szállodaüzemeltetés, valamint az elektromos járművek forgalmazása terén is.

 

A Leier cégcsoport és a tulajdonos, Michael Leier számos gazdasági- és társadalmi elismerés birtokosa, számos díj nyertese Ausztriában és Magyarországon egyaránt.

 

A Leier csoport különösen fontosnak tartja a magas színvonalú szakmai munkát, ezért folyamatosan gondoskodik az építőiparban dolgozó tervezők, kereskedők, kivitelezők, és a diákok képzéséről, társadalmi szerepvállalásával és támogatói tevékenységével pedig hatékonyan segíti a rászorulókat és a nemes célok megvalósítását is.

 

A Leier Autó mind autó értékesítés, mind szerviz területén jelentős piaci részesedéssel bír a nyugat-dunántúli régióban. A Leier Autó Kft. 1994-ben kezdte meg a Skoda személy- és haszongépjárművek értékesítését és szervizelését Celldömölkön.

 

Egy évvel később megnyitotta Audi és Volkswagen márkakereskedését és szervizét Mosonmagyaróváron, ahol 2000-ben a Fiat váltotta fel a korábbi márkákat, majd 2006-ban a Skoda, 2010-ben a Hyundai márkák teljeskörű képviseletével bővült a telephely.

 

BMW Márkakereskedésünkben – Győrben - 2001 óta várjuk ügyfeleinket új BMW autó és motorkerékpár modellek teljes palettájával. Az A1 Autó Győr néven indult márkakereskedés 2009-ben beolvadt az akkor már 3 telephellyel rendelkező Leier Autó Kft-be.

 

A Leier Autó 2002-ben megnyitotta márkakereskedését Pápán, ahol Skoda személy- és haszongépjármű értékesítés és szerviz, valamint Volkswagen személygépjármű szerviz működik.

 

 

BMW, MINI, Skoda, Seat, Volkswagen és Hyundai márkák teljeskörű szervizelése mellett minden telephelyünkön olyan márkafüggetlen szervizszolgáltatásokat tudunk végezni, mint karosszériajavítás, fényezés, autóápolási szolgáltatások, műszaki vizsga vagy eredetvizsga.

 

Alkatrészek és kiegészítők terén cégcsoportunk teljeskörű kiszolgálást nyújt a BMW, MINI, Skoda, Audi, Seat, Volkswagen és Hyundai márkák terén.



A(z) Leier Autó Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre