Expertdent Kft. cégprofil

Cégadatok

Expertdent Kft.
Templom u. 15.
Mosonmagyaróvár

Telefon: 96/205-339
Honlap: http://expertdent.dataglobe.eu/hu/kapcsolat.html


Cég leírása:

Kedves Látogató!

Örömmel köszöntöm honlapunkon! Ha a minőség, a jó hangulat és egy kapkodás nélküli, stresszmentes kezelés fontos Önnek, akkor nálunk jó helyen jár, mi garantáljuk Önnek mindezt!

Egy szép mosoly csodákra képes - engedje meg, hogy ennek megvalósításában mi is közreműködhessünk. Nálunk Ön és az Ön egyéni kívánságai állnak a figyelem középpontjában. Szakértő csapatunk a fogpótlástan, valamint a szájsebészet legkülönbözőbb területein is hosszú évek tapasztalatával rendelkezik, s folyamatos továbbképzésekkel, valamint a legmodernebb és leghatékonyabb fogászati és szájsebészeti módszerek és anyagok alkalmazásával igyekszünk az Ön igényeinek maximálisan eleget tenni. A mi munkánkban a minőség az egyik legfontosabb érték, ennek kivitelezésében a környék egyik legjobb fogtechnikai laborja is a segítségünkre van.

Büszkék vagyunk arra, hogy a világhírű 3M, valamint a CAMLOG-implantátumok kizárólagos magyarországi forgalmazója is a megtisztelő "Referenciarendelő" címmel tüntette ki praxisunkat.

Ezzel a honlappal szeretnénk az Ön kérdéseire átfogó válaszokkal szolgálni. Amennyiben mégis maradt megválaszolatlan kérdése, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üdvözlettel:

Dr. PÓTI Sándor


A(z) Expertdent Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre