Sza-Bi Qualit Kft. cégprofil

Cégadatok

Sza-Bi Qualit Kft.
Puskás Tivadar u. 8.
Győr

Telefon:
Honlap: http://szabiqualit.hu/


Cég leírása:

A vállalkozás 2000. évben alakult. Fő profilunk a magasépítés, ingatlanfejlesztés. Alakulásunk óta – közel 20 éve - folyamatosan jelen vagyunk a hazai építőiparban, elsősorban Győrben és vonzáskörzetében tevékenykedünk. Főként társas-és családiház kivitelezés az első számú bevételi forrás, de jelentős még a felújításokból származó, valamint a saját ingatlan (irodák, üzletek) hasznosításából keletkező árbevétel is.

Folyamatos fejlődésünket bizonyítja, hogy mára meghaladtuk az 1 milliárd forintos árbevételt, ami jelentős létszám és tárgyieszköz állományt igényel. A munkáink nagy részét generálkivitelezésben végezzük a saját kőműves, festő, segédmunkás létszámmal, valamint az elmúlt években kipróbált és jól bevált alvállalkozókkal.

Piaci helyzetünk a megbízhatóságunk és rugalmasságunk következtében stabil és tovább erősödik.
Megrendelőink nagy része visszatérő, ami a korábban elvégzett munkánkat és kollégáink felkészültségét minősíti. Több megrendelőnk korábbi vevőink ajánlásai útján lett ügyfelünk. Megrendelőinkkel a kivitelezés során rendszeres gyakorisággal kooperációkat tartunk, hogy ügyfeleink esetlegesen változó igényeit rugalmasan tudjuk kezelni.



A(z) Sza-Bi Qualit Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre