WOLF Orvosi Műszereket Forgalmazó, Szolgáltató, Kereskedelmi Kft. cégprofil

Cégadatok

WOLF Orvosi Műszereket Forgalmazó, Szolgáltató, Kereskedelmi Kft.
Csörgőfa sor 4.
Győr

Telefon:
Honlap: https://wolforvosimuszer.hu/


Cég leírása:

Cégünk a WOLF Orvosi Műszer 1992-ben alakult. Fő profilunk az orvosi műszerek, gyógyászati segédeszközök, kötszerek, egészségügyi, laboratóriumi és munkavédelmi termékek forgalmazása. Tevékenységünk kiterjed a különböző diagnosztikai és egyszer használatos termékek, illetve gyógyászati- és kórháztechnikai segédeszközök közvetlen külföldi importjára (pl. BOKANG, TOP GLOVE, ROMED, MORETTI, INNOFIT, MEDIFIT, GIMA), ezen kívül a hazai gyártású termékeket, valamint számos neves külföldi cég eszközeit is forgalmazzuk (BRAUN, OMRON).

A termékskála rendkívül széles: az egyszer használatos termékektől kezdve a bútorzaton át a kórházi betegellátásban szükséges szinte valamennyi terméket magában foglalja. Színvonalasan képzett kollégák segítik, hogy folyamatos áru ellátással és kedvező árakkal segítsük az Ön tevékenységét. Munkánkat körülbelül 50 beszállító segíti abban, hogy megőrizzük az elmúlt években már megszokott és bizonyított rugalmasságunkat, illetve teljes körű szolgáltatást, támogatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Társaságunk saját tehergépkocsi parkkal rendelkezik, így az egész ország területére kiterjedő folyamatos szállításokat végzünk, budapesti konszignációs raktárral rendelkezünk, ezzel is segítve az egészségügyi intézmények munkáját. Több éves tapasztalat után, mára országosan kiépített szervizháttérrel rendelkezünk, számos termékünkre a garancia idő 2-3, akár 5 év.

Cégünk Győrben a Csörgőfa sor 4. szám alatt (Ipari parkban) található ahol a vezetés, adminisztráció, orvostechnikai- és gyógyászati segédeszközök nagykereskedelmi értékesítése történik.

Mintaboltjaink Győrben még 2 helyen (Győr-Adyváros, Szigethy Attila u. 78; Győr-Belváros, Kazinczy u. 17.) állnak vevőink rendelkezésére. Viszonteladóink az ország számos településén megtalálhatók, magas szintű szolgáltatást nyújtva vásárlóinknak.

Wolf Orvosi Műszer Kft. folyamatos fejlődésének következő mérföldköve a 2012-es év elején bevezetett ISO 9001 minőségirányítási rendszer volt, mivel cégünk felismerte azt, hogy elengedhetetlen egy működő vállalkozás életében az ISO, hiszen egyre nagyobb fontossággal bír a felgyorsult gazdasági életben.

Számunkra az ember a legfőbb érték, ezért a legfontosabb feladatunknak érezzük, hogy folyamatosan kiváló minőségű termékeket értékesítsünk ügyfeleinknek, hiszen termékeinket emberek(en) is használják. Célunk, hogy termékeinkkel minden partnerünk találjon megoldást problémájára, prevencióra is használják, és e termékek a legkisebb kockázatot jelentsenek, a lehető leggyorsabb gyógyulás mellett.

Szolgáltatásink közé tartozik: Veszélyes hulladék térítés ellenében történő átvétele, garanciális és garancián túli javítások, orvostechnikai eszközök időszakos felülvizsgálata, vérnyomásmérő kalibrálás, számítógépes talpvizsgálat és egyedi talpbetét készítés.



A(z) WOLF Orvosi Műszereket Forgalmazó, Szolgáltató, Kereskedelmi Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre