Stettin Hungaria Magas- és Mélyépítőipari Kft. cégprofil

Cégadatok

Stettin Hungaria Magas- és Mélyépítőipari Kft.
Somfalvi utca 14.
Sopron

Telefon:
Honlap: http://www.stettin-hungaria.hu/page.php?id=1


Cég leírása:

Magunkról

A STETTIN-HUNGARIA Magas- és Mélyépítőipari Kft nagy tapasztalattal rendelkező vállalkozás, amelynek tevékenysége kiterjed az építőipari generálkivitelezés teljes szolgáltatási körére.
A társaság központja Sopronban, a Somfalvi út 14. szám alatt található, kirendeltsége működik a fővárosban (Budapest, XI. kerület, Budaörsi út 125/A). A telephely 7,5 hektáros területén modern irodaház, iparvágány és raktárbázis teszi lehetővé a nagyobb mértékű előregyártást és a szakszerű tárolást. A szabad raktárakat és az üzemépületeket bérbeadás útján is hasznosítják.
A kivitelezői tevékenység során a társaság az építőmesteri munkákat saját, jól képzett szakembereivel, a szakipari munkákat - több éves kapcsolat és együttműködés során kialakult - alvállalkozói körrel végzi. Sopronban a társaság tevékenysége és a foglalkoztatott szakemberek száma folyamatosan bővül.
Olyan nagyobb horderejű projektek kivitelezése köthető a társaság nevéhez, mint például a Liszt Ferenc Művelődési Ház átalakítása konferencia- és kulturális központtá, mely ötvözi magában a régi és modern kor kihívásait. Ezen kívül ipari csarnokok és a hozzájuk tartozó kiszolgáló egységek kivitelezése is a társaság színvonalas tevékenységét bizonyítja.
A STETTIN-HUNGARIA Kft tevékenységi köre 1997-től kibővült az alagútzsalu-rendszerek és az építőipari lakatosszerkezetek gyártásával. E tevékenységhez is kitűnő hátteret biztosít a társaság folyamatosan korszerűsített gépparkja.

 

A társaság múltja

A társaság 1993-ban Magyarországon került bejegyzésre 55 millió forint jegyzett tőkével, miután a Stettin Hoch- und Tiefbau Unternehmung megvásárolta a Győr-Moson-Sopron Megyei Állami Építőipari Vállalat soproni építésvezetőségének telepét. A STETTIN-HUNGARIA Magas- és Mélyépítőipari Kft az osztrák ÖSTU-STETTIN GmbH 100 százalékos tulajdonában van. A társaság a régió meghatározó építőipari cége, munkáit versenytárgyalásokon és közbeszerzési pályázatokon nyeri el.


Minőség


Már 1998-ban megkezdődött a társaságnál az ISO 9002 minőségügyi rendszerre a felkészítés, illetve annak bevezetése. A minőségi audit 1999 második félévében történt meg. 2002 februárjától az ISO 9001 minőségügyi rendszert vezették be, amelynek megvédésére minden évben sor kerül.

 



A(z) Stettin Hungaria Magas- és Mélyépítőipari Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre