thyssenkrupp Materials Hungary Zrt. cégprofil

Cégadatok

thyssenkrupp Materials Hungary Zrt.
Fázis utca 6.
Budapest

Telefon:
Honlap: https://www.thyssenkrupp-materials.hu/


Cég leírása:

A thyssenkrupp Materials Hungary a hazai piac vezető acél-, könnyű- és színesfém valamint műanyag kereskedelmi vállalataként széles termékválasztékkal, alapanyag-megmunkálással, nagy raktárkapacitással, az egész országot lefedő értékesítési hálózattal rendelkezik és immár hosszú évek óta szolgálja ki a magyar ipar szereplőit a nagymúltú thyssenkrupp AG leányvállalataként.

Termékeinkhez komplex szolgáltatások széles körét kínáljuk vevőinknek. Szolgáltatáspalettánkon szalaghasítás, lemeztáblásítás (Steel Service Center), nagy tűréspontosságú acél- és alumíniumcső vágás (Automotive Service Center), darabolás szalag- és tárcsás fűrészgéppel, műanyag táblák méretre vágása, ultrahangos anyagvizsgálat, rozsdamentes lemezek szálcsiszolása és fóliázása, alumínium vékony- és vastaglemezek precíziós darabolása illetve műszaki szaktanácsadás szerepel.

Raktári termékeinket a megrendeléstől számított akár 24 órán belül eljuttatjuk vevőinkhez.

Az igények magas színvonalú kielégítését az ISO 9001 és a szabvány szerinti minőségirányítási rendszer garantálja.

Vevőink között autóipari beszállítók is vannak, ezért a thyssenkrupp Materials Hungary Zrt. Automotive Service Center területén IATF 16949 autóipari szabvány szerinti minőségirányítási rendszert épített ki és működtet. Vállalatunk a világ egyik legjelentősebb acélipari konszernjének, a nemzetközi thyssenkrupp konszernnek tagja. Törekszünk a „mindent egy kézből” elv megvalósítására, azaz, hogy partnereink alapanyagigényét és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatási igényeket egyre növekvő mértékben ki tudjuk elégíteni. A folyamatosan változó piaci követelményekkel lépést tartó folyamatos innovációval biztosan haladunk afelé, hogy a thyssenkrupp konszern raktári kínálatára támaszkodva európai szintű szolgáltatást nyújtsunk vevőinknek.



A(z) thyssenkrupp Materials Hungary Zrt. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre