Óvár Va-Fa Kft. cégprofil

Cégadatok

Óvár Va-Fa Kft.
Várallyai utca 68.
Mosonmagyaróvár

Telefon:
Honlap: www.ovarvafa.hu


Cég leírása:

Egyszemélyes magánvállalkozásból napjainkban 16 embert foglalkoztató vállalkozássá nőtte ki magát az ÓVÁR VA-FA Asztalosipari Kft. A cégünk által gyártott bútorokat és beltéri nyílászárók széles választékát bemutatótermünkben tekinthetik meg az érdeklődők.
Az 1997-ben alakult az ÓVÁR VA-FA Asztalosipari Kft. elődjének tekinthető Varga László asztalosmester 1986-ban létrejött egyszemélyes magánvállalkozása. Napjainkra 16 embert foglalkoztató vállalkozássá nőttük ki magunkat, s a térség meghatározó bútor és beltéri nyílászáró gyártójává váltunk.
Fontos számunkra, hogy jó minőségű alapanyagokból és vasalatokkal szereljük az általunk gyártott bútorokat és beltéri ajtókat. Szakképzett asztalos csapattal dolgozunk, akik összeszokottan, összedolgozva gyártják termékeinket. Magas minőségi követelményeknek kívánunk megfelelni, ezt bizonyítja az is, hogy három évtizede szolgáljuk megrendelőinket. A cégünk által gyártott bútorok és beltéri nyílászárók széles választékát megtekinthetik a bemutatótermünkben, ezen termékeket saját műhelyünkben, korszerű gépeinken, a megrendelők egyedi igényei szerint gyártjuk le.
Biztos alapokon nyugvó családi vállalkozásunknál immár a második generáció dolgozik a cég vezetésben, és bízva a jövőben építi tovább a következő generációnak. A mai irányelveknek megfelelően törekszünk arra, hogy minél több munkafolyamatot gépesíteni tudjunk. Ezáltal növekszik a kapacitásunk, így lehetőségünk nyílik több munkaidőt fordítani a nagyobb odafigyelést igénylő fa és fafurnéros bútorok és beltéri ajtók gyártására.
Idén több fejlesztő beruházást végrehajtottunk önerőből vagy pályázati forrásból. Vásároltunk egy faipari megmunkáló CNC gépet a kor legmodernebb technológiájával. Fejlesztettük por elszívásunkat, így még tisztább megmunkálásokat tudunk végezni, nem utolsó szempontként, kollégáim tisztább és pormentesebb környezetben tudnak dolgozni. Anyag mozgató gépet vásároltunk, így a megnövekedett megrendelésből fakadó nagyobb mennyiségű anyagot könnyebben tudjuk mozgatni. Cégünknek mindig is fontos volt a szakmunkás utánpótlás kérdése is.
A jövőben is törekednünk kell arra, hogy ügyfeleinket a lehető legrövidebb idő alatt ki tudjuk szolgálni. Szolgáltatásainkat bővíteni fogjuk. Fejlesztéseket végzünk azért, hogy az ajánlatokat és látványterveket mielőbb elkészíthessük. A megrendelő a megrendeléstől számítva a legrövidebb idő alatt – természetesen munkától függően – akár 20 munkanap alatt is megkaphassa a megrendelt bútorát, beltéri ajtóját. Nekünk a jó ár mellett a jó minőség is számít!
Varga Tamás, a cég ügyvezetője.


A(z) Óvár Va-Fa Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre