Sokoró ipari és kereskedelmi Kft. cégprofil

Cégadatok

Sokoró ipari és kereskedelmi Kft.
Fő utca 8-10.
Tét

Telefon: 0696/461-011
Honlap: www.sokoro.hu


Cég leírása:

A Sokoró Ipari és Kereskedelmi Kft. több, mint 75 éves múltra visszatekintő, 100%-os magyar tulajdonban lévő Társaság. Székhelye Téten, Észak-Nyugat Magyarország dinamikusan fejlődő régiójában található. A Társaság a térség egyik jelentős munkaerőt foglalkoztató vállalkozása.

Fő tevékenységünk a fémmegmunkálás, ezen belül is a mezőgazdasági gépek és gépszerkezetek, hegesztett szerkezetek, valamint egyedi fémszerkezetek gyártása. Tradicionális tevékenységünk a SOKORÓ márkanév alatt értékesített, hagyományosnak számító mezőgazdasági gépek, valamint kommunális berendezések gyártása. Ezen gépek teljes tervezését, gyártását és értékesítését a SOKORÓ Kft. végzi.

Gyártmányaink egyaránt kerülnek belföldre, illetve külföldi piacokra az Európai Unión belül és kívül is. Magasan kvalifikált szakemberekkel, a munkaeszköz-állomány és az informatikai háttér folyamatos fejlesztésével, valamint a minőségügyi előírások szigorú és következetes betartásával tudunk eleget tenni azoknak a követelményeknek, melyeket a Megrendelőink támasztanak velünk szemben.



A(z) Sokoró ipari és kereskedelmi Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre