Vasvillával, lapáttal estek egymásnak! Csúnyán elfajult a családi viszály

FMH - Vasvilla és lapát segítségével akarták rendezni a családi viszályt Csór-Szőlőhegyen a hétvégén, de Seregélyesen is előkerült vasvilla, ott az áldozat orra és négy foga bánta a lökdösődést.

feol.hu

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy testvérpár ellen, akik Csór-Szőlőhegyen szóváltásba keveredtek egymással. Veszekedésük tettlegességig fajult, a testvérpár férfi tagja ugyanis húgát egy vasvillával megszúrta, erre a nő a kezében lévő lapáttal több ízben megütötte bátyját. Mind a ketten nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A nőt és a férfit is gyanúsítottként hallgatták ki, ám miután a rendőrségről távoztak, hazaérkezésüket követően Csór-Szőlőhegyen ismét kitört a balhé. Akkor a nő férje a telke előtt az utcán bántalmazta sógorát, aki ennek következtében könnyű sérüléseket szenvedett. A bántalmazót a rendőrök előállították a kapitányságra,ahol kihallgatták.          

A rendőrök egy másik családi veszekedésbe is beavatkoztak vasárnap. A családtagok itt szintén vasvillával estek egymásnak. Az ügy úgy kezdődött, hogy egy seregélyesi telken került szóváltásba egy férfi édesapjával, nővérével, valamint nővére élettársával. A 73 éves apuka fia kezéből kivette a vasvillát, majd azzal fejbe ütötte fiát, akinek nővére és annak élettársa is nekiesett. Dulakodás közben a sértett 14 éves lányát is meglökték, de ő szerencsére csak könnyebben sérült, édesapjának azonban eltörött az orra és kiesett négy foga. Így a három elkövetőt a fehérvári nyomozók súlyos testi sértéssel gyanúsítják.      

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!