Történelmi játék és hűsítő nyalatok

Székesfehérvár - Ha szívesen kalandozna egy kicsit a múltban, akkor sétáljon egyet a belvárosban a hét végén!

feol.hu

A Szabad Színház társulata ezen a hét végén is rövid jeleneteken keresztül idéz meg fontos (vagy éppen vicces) történelmi pillanatokat, ne csodálkozzunk hát, ha István, Mátyás vagy éppen egy udvari bolond jön szembe velünk: pénteken 18-19 óráig, szombaton 16-17 óráig,  vasárnap pedig 17-18 óráig találkozhatunk  élőképes krónikával. Pénteken a színészek 19 órától utcaszínházi játékokkal is kedveskednek a közönségnek, 20 órától pedig  a Musculus Vocalis szórakoztatja a nagyérdeműt a Korona színpadon.
Szombaton 11-17 óráig az I. András Lovagrend csatatérré változtatja a Püspök-kút környékét egy bemutató erejéig, 16-18 óráig a Mátyás-szobor előtt gyermekanimáció látható. Vasárnap 18 órakor gólyalábasok érkeznek a  Fő utcára, közben a Királyi napok felvonulása is elkezdődik. A Történelmi kavalkád idején ismét lovagi és királyi hűsítő nyalatok várnak a vendégekre, esténként a Méhkasaula gondoskodik az esti épületek fénypompájáról.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!