Maszkabál

2024.02.05. 19:30

Színes társaság a Velencei-tavi galériában

Boszorkányok, dalmaták, bohócok és maffiózók adták egymásnak a kilincset szombaton este a Velencei-tavi galériában. A rock and rollról Elvis, a tánczenéről George Clooney gondoskodott.

S. Töttő Rita

Fotó: Ódor Balázs

Nem csak egyénenként, de csoportosan is remek jelmezterveket valósítottak meg idén a Velencei-tavi galéria Maszkabáljának résztvevői Agárdon. A beöltözős partira szombaton este került sor, melyre igen színes társaság gyűlt össze. Jöttek seprűs boszorkányok, dalmaták a 101 kiskutyából, télapó, Mickey egér, kalóz lány és matróz, indián és cowboy, Szörnyella, valamint bohócok és maffiózók, de a Barbie hasonmások is a táncparkett elmaradhatatlan koptatói voltak.

Fotó: Ódor Balázs

A rock and roll királyait idézték a színpadra a város zenészei - Horváth Márk, Szabó Bill Béla, Ignácz Attila és Bálint Gergely -, a lemezlovas pedig ezúttal George Clooney volt –akit Szabadkai Balázs dj személyesített meg. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában