Autósok, figyelem!

3 órája

Mihály-nap Kápolnásnyéken: Kowalsky, Groovehouse és útlezárások

Kowalskyval, tűzzsonglőrökkel és számos egyéb szórakoztató programmal rendezik meg pénteken és szombaton Kápolnásnyék legnagyobb rendezvényét. A Mihály-nap programja miatt lezárásokra is lehet számítani.

S. Töttő Rita

Fotó: Önkormányzat

Huszonnegyedik alkalommal rendezi meg Kápolnásnyék önkormányzata a Mihály-napot a településen, amely idén is két napon át várja a résztvevőket: szeptember 27-én, pénteken, valamint 28-án, szombaton ünnepel a település.

Pénteken 19 órakor érkezik Sipos F. Tamás, akinek műsorát követően fellép a Groovehouse, majd retro diszkóval folytatódik az este. Szombaton labdarúgó bajnoksággal, főzőversennyel kezdődik a nap, a 14 órai hivatalos megnyitó után pedig helyi fellépőkkel folytatódik a program. Este 19 órakor fellép a Kowalsky meg a Vega, akiket követően tűzzsonglőr bemutató és utcabál lesz.

A Mihály-napi rendezvény kapcsán a szervező önkormányzat felhívja a figyelmet: jelentős gyalogos és autós forgalomra lehet számítani a településen, főleg szeptember 28-án, szombaton. A program miatti lezárásokról és az azokat elkerülőutak lehetőségeiről térképen tájékoztatják a lakosságot (melyet mi is mellékelünk). A közlemény szerint a piros színnel jelölt a lezárt útszakasz (Balassa u., Fő u.), kékkel pedig az elkerülő út (Géza u., Vándor u., Deák Ferenc u.) szerepel a térképen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában