Röplabda torna

2023.11.16. 19:55

Zsinórban a harmadik győzelem

A MÁV Előre-Foxconn férfi röplabda csapata a MEVZA Közép-európai Ligája 1. körének harmadik napján a horvát MOK Mursa Osijek csapatát is a korábbi két nap győzelmeihez hasonlóan négyszettes összecsapáson múlta felül.

Káldor András

Redjo Koci az Osijek ellenis vezére volt a MÁV Előre-Foxconn csapatának

Fotó: Fehér Gábor / FMH

MÁV Előre-Foxconn – MOK Mursa Osijek (szlovák) 3:1 (23, 17, -21, 22)
Székesfehérvár, 750 néző
Vezette: Bernard Valentar, Marko Rozej (szlovénok).
MÁV Előre-Foxconn: Eke 3, Koci 15, Pesti 7, Szabó V. 5, Janke 17, Ambrus B. 8. Csere: Takács M. (liberó), Dileo, Tomanóczy B., Boa 4, Fazekas 8. Vezetőedző: Dávid Zoltán.

MOK Mursa Osijek: Viloria 6, Vukovic 17, Dirlic 11, Giljanovic 9, Ivancic, Perillus. Csere: Dugandzic, Beceheli (liberók), Sunjo 7, Skugor 1, Sos 1, Verasto 10. Vezetőedző: Mario Teppert.
A torna harmadik, egyben záró napján az előző két mérkőzés nyertese, illetve vesztese találkozott. A MÁV Előre-Foxconn, akárcsak kedden, és szerdán megnyomta az első szettet, bár többször is próbált visszakapaszkodni, és a játék irányítását átvenni a horvát együttes, de Christian Janke, és Redjo Koci, valamint a kezdő hatosban a megmérettetésen először szerepet vállaló Ambrus Bence vezérletével a kék-fehérek ezt megakadályozták. A folytatásban viszonylag könnyedén nyert a Loki, ám a harmadik játszmában azért megmutatták a vendégek, hogy nem lehet őket leírni. Dacára annak, hogy a nyomukban volt a MÁV Előre végig vezetve nyerték ezt az etapot. A negyedik szett is szorosan alakult egészen a végéig, de a jobban összpontosító fehérváriak bizonyították jó formájukat, és ezzel mindhárom, a VOK-ban rendezett mérkőzést megnyerve, száz százalékos mérleggel zártak.

A sorozatban a Loki legközelebb december 6-án Mariborban a CEV Challenge Kupából búcsúztatott VCA Amstetten NÖ gárdájával játszik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában