Készen áll

2 órája

Lenyűgözte a Puskás Akadémia az újdonsült igazolását

A Paksi FC elleni mérkőzés előtt Laros Duarte, a Puskás Akadémia újdonsült szerzeménye nyilatkozott a klub hivatalos honlapjának.

Szabó Róbert

Laros Duarte készen áll a bemutatkozásra a Puskás Akadémiában

Fotó: puskasakademia.hu

„Minden lenyűgöző a csapatnál, itt minden adott a játékosok számára, hogy a legjobbat hozzák ki magukból. A stadion gyönyörű és az edzőpályák is fantasztikusak, minden csodálatos" – nyilatkozta a klub honlapjának adott interjúban Laros Duarte. A futballista korábban csak képeken és videókon látta azt, hogy mi vár rá, azonban amikor megérkezett akkor megtapasztalta, hogy még annál is szebb ez az akadémia, mint ahogy elképzelte.

A 27 esztendős futballista saját magát is bemutatta, elmondta, Hollandiában nőtt fel, eddig ott szerepelt és ez az első alkalom, hogy légiósnak állt. „Középpályás vagyok, olyan játékos, aki szereti ha nála van a labda. Örülök, hogy itt lehetek a Puskásnál, mindent meg fogok tenni azért, hogy a lehető legjobban tudjam segíteni a csapatot, kemény dolgozom majd, boldoggá akarom tenni a szakmai stábot és a társakat a pályán a játékommal. Alig várom, hogy bemutatkozhassak új csapatom színeiben és remélem sok góllal és gólpasszal, valamint szép és eredményes játékkal tudom segíteni a klubot" – fogalmazott.

Duarte arról is beszélt, eddig minden jól megy számára Felcsúton, a közösség befogadó és mindenki barátságos a klubnál. Kiemelte, kedvesen fogadták új társai és boldog, hogy itt lehet. Arra kérdésre, hogy készen áll-e a debütálásra határozott igennel válaszolt.

„Hallottam már a Paksról, azt tudom, hogy az előző idényben ők végeztek a második helyen, így kemény csatára számítok. Biztos, hogy nehéz dolgunk lesz vasárnap, márpedig mindhárom pontot be akarjuk gyűjteni a Paks otthonában. Alig várom, hogy még jobban megismerjem a magyar bajnokságot és a pályán bizonyítsak" – zárta gondolatait a holland középpályás.

A Puskás Akadémia FC az NB I ötödik fordulójában a Paksi FC otthonában lép pályára vasárnap 17.30 órától. Duarte akár már hétvégén bemutatkozható a felcsútiak színeiben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában