Kék hírek

2017.11.03. 09:46

Balesetek Fejér megyében – Több autó ütközött össze

Bicskén és Szabadbattyánban történt két baleset, mindkét esetben a figyelmetlenség volt a kiváltó ok.

police.hu

Közúti közlekedési baleset történt csütörtök kora reggel Bicskén, az M1-es autópályát az 1-es számú főúttal összekötő úton. Egy Renault típusú személygépkocsival közlekedő 38 éves szomódi lakos az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasítása ellenére kezdte meg kanyarodási manőverét, melynek során összeütközött egy másik személygépjárművel. A baleset során egy személy nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

[caption id="" align="alignnone" width="751"] A szabadbattyáni baleset helyszíne Fotó: Rendőrség[/caption]

Szabadbattyánban, a Széchenyi utca és a Bem József utca kereszteződésében intézkedtek a rendőrök csütörtök délután egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetnél.

[caption id="" align="alignnone" width="745"]baleset 3 Egy személy sérült meg Fotó: Rendőrség[/caption]

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 41 éves várpalotai lakos Opel típusú személygépkocsijával az M7-es autópálya irányába közlekedett, azonban a kereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget egy másik – nem az út vonalvezetésének megfelelő sebességgel haladó – személygépjárműnek és összeütközött vele.

[caption id="" align="alignnone" width="745"]baleset 3 Az elsőbbségadás nem történt meg Fotó: Rendőrség[/caption]

A balesetek bekövetkezésének körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában