Kultúra

2017.03.25. 15:57

Tizenhárman a székesfehérvári Versünnep döntőjében

Székesfehérvár - A 25 közül végül 13-an jutottak az idei Versünnep versmondóverseny vasárnapi döntőjébe a szombati elődöntőn nyújtott produkciójuk alapján.

Kocsis Noémi

Arany János születésének 200. évfordulóján, 2017-ben nyolcadszor rendezik meg a VIII. Fehérvári Versünnepet, melynek szombati, Szent István Hitoktatási és Művelődési Házbeli előválogatójáról az alábbi versenyzők jutottak az április 8-i városházi döntőbe: Komlódy Márk, Bakó Fanni, Varga Eszter, Marth Fruzsina, Strasszer Domonkos, Kneifel Nóra, Kertész Ádám, Jenei Márton, Körmendi Kristóf, Somos Máté, Baráth Eszter Adrienn, Tóth András Bence, Ferenczy-Nagy Boglárka.

A zsűri - Kubik Anna és Závodszky Noémi színművészek, Bobory Zoltán előadóművész, Tornyai Gábor plébános, Vakler Lajos szerkesztő - az erős mezőnyt értékelve arra a döntésre jutott, hogy 12 helyett az idei évben ők tizenhárman versenghetnek a győzelemért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!