Ökumenikus Segélyszervezet.

19 órája

Készülnek az Iskolakezdés együtt! segélyakció utolsó tanszercsomagjai

Lévai Anikó jószolgálati nagykövet is bekapcsolódott az adományok összeállításába

MW

Az adományok összeállításába bekapcsolódott Lévai Anikó jószolgálati nagykövet, Lehel László elnök-igazgató és Borbély Lénárd, Csepel polgármestere is

Forrás: Magyar Ökumenikus Segélyszervezet

Fotó: Kis Boáz

Gőzerővel készítik az önkéntesek az Iskolakezdés együtt! segélyakció utolsó tanszercsomagjait az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Segélyközpontjában. Az adományok összeállításába bekapcsolódott Lévai Anikó jószolgálati nagykövet, Lehel László elnök-igazgató és Borbély Lénárd, Csepel polgármestere is. Látogatásukkal arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a tanévkezdésig hátralévő napokban is él a 1353-as adományvonal, illetve a www.segelyszervezet.hu weboldalon szintén lehet csatlakozni az országos összefogáshoz.

A beérkező adományokból összesen 2000 rászoruló gyermeknek szeretne személyre szabott tanszercsomagot összeállítani még becsengetés előtt az Ökumenikus Segélyszervezet. Az Iskolakezdés együtt! segélyakció tanszercsomagjai többet jelentenek egy egyszerű ajándéknál: egy jó minőségű tolltartó, füzetcsomag, tornazsák vagy ünneplő ruha hozzájárulhat ahhoz, hogy ők is büszkén és örömmel ülhessenek be az iskolapadba. A Segélyszervezet a legszegényebbeken szeretne segíteni, annak érdekében, hogy az iskolakezdés számukra ne az eladósodásról, hanem a felzárkózás esélyéről szóljon.

Így lehet csatlakozni!

  • Él a 1353-as adományvonal, melynek tárcsázása hívásonként vagy SMS-enként 500 forint támogatást jelent.
  • Néhány kattintás csupán, s egy bankkártya segítségével tetszőleges összeget lehet felajánlani pár perc alatt a www.segelyszervezet.hu  weboldalon.
  • Átutalással vagy csekkbefizetéssel a 11705008-20464565 számlaszámon lehet csatlakozni a felhíváshoz. A közlemény rovatban feltüntetve: Iskolakezdés együtt!
  • A nagyobb postákon a csekkbefizetés mellett gyűjtőperselyekbe is várják az adományokat.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában