Púder Nélkül

2017.03.14. 13:40

Ajándékozzon szeretetet annak, akinek szeretne! (x)

Napjainkban a családi kapcsolatok nagyon fontosak az ember életében. Lényeges szempontnak tekinthető az, hogyan jövünk ki családtagjainkkal.

Nyilván az is közrejátszhat, hogy hány gyermek van egy családban. Az egyke gyermekeknek szinte mindent megadnak a szülők, amit csak tudnak. Egyrészt azért, mert egyedüli gyermek a családban, és a szülők szeme fénye, másrészt ezzel fejezik ki csemetéjük felé szeretetüket. Azonban meg kell találni az egyensúlyt, hogy a gyermeket ne kényeztessék el a szülők. Gyakori hiba ez, hiszen a lurkó ezek után akaratossá válhat.

Mivel egyedüli gyermek, ki is használhatja a helyzetet arra, hogy megkapjon mindent a szülőktől, amit csak kigondolt. Meg kell találni a határt a szeretet kinyilvánítás kapcsán. Ahol több gyermek van a családban, sokszor vitaforrásként felmerülhet a dolog, hogy a szülők jobban szeretik az idősebb gyermeket, mint a fiatalabbikat, (vagy fordítva.) Lássuk, ezek a szituációk milyen esetekben nyilvánulhatnak meg. Az elsőszülött gyermeknek általában elnézik a hibáit.

A fiatalabbik gyermek részéről úgy tűnhet, hogy testvére bármit csinál az úgy jó, ahogy van. Amit persze ő csinál, az sehogy sem jó. Ezek a dolgok nem tesznek jót a család életének, hiszen ezekből számos konfliktus, és veszekedés adódhat. Ezért ha probléma van emiatt a testvérek között, le kell ülni a családdal és átbeszélni az esetleges gondokat. Nem célravezető az, ha csak a szőnyeg alá van söpörve a probléma.

Viták mindenhol vannak, akár családban, de barátnők között is. Napjainkban hajlamosak vagyunk eltúlozni dolgokat, különösen akkor, ha valamiben nem értünk egyet valakivel. Éppen ezért nagyon fontos, hogy figyeljünk oda egymásra kommunikáció közben. Sokszor csak félreértések miatt adódnak vitás szituációk még a legjobb barátnők esetében is. Szeretni, és szeretve lenni a legjobb dolgok, amelyek előfordulhatnak az ember életében. Szeretetünket a másik felé sok mindennel kifejezhetjük.

Szerettünk szürke hétköznapjait fel lehet dobni egy ajándékkal, amire még csak nem is számít. Egy új ruhának, vagy kiegészítőnek a legtöbben nagyon örülnek, főleg akkor, ha azt egy közeli családtagjuktól, barátnőjüktől kapják. A koktélruha az egyik legnépszerűbb ajándék, amelyet megvásárolhat annak, akit igazán szeret. A legjobb barátnők ismerik egymást tetőtől talpig.

Ezáltal könnyen megtalálhatja a személyiségéhez leginkább illő darabot, mert a ruhák különböző típusokban találhatóak. Amennyiben a hosszabb ruhákat kedveli barátnője, válogathat ezek közül is, de könnyű nyári ruházatot is találhat. A csodás ruhakompozíciók egyszerűen kiegészítőkért kiáltanak.

Ha szeretné kiegészíteni a ruházatot, akkor bátran válogathat a különböző kiegészítők közül. Sőt, ha csak a kiegészítők közül válogatna szívesen, azt is megteheti. A haragot, és a sértődöttséget akár ilyen egyszerűen szeretetté lehet varázsolni. Persze az ajándékozás önmagában nem elég, hiszen ahhoz hogy újra béke legyen akár gyermekünkkel, vagy barátnőnkkel komolyan le kell ülni, és átbeszélni az esetleges nézeteltéréseket.

Ha ezen túlvagyunk, ezután érdemes átadni az ajándékot, amit szántunk nekik.

Egy meglepetés bárkinek jól esik, főleg akkor, amikor a békülés megvolt. Ne hagyja, hogy a negatív dolgok tönkretegyék kapcsolatát, akár egyik családtagjával, vagy barátnőjével. Fejezze ki a www.ruha-ekszer.hu oldallal, hogy mennyire fontos Önnek a másik. Ajándékozzon szeretet, és ne csak akkor, amikor éppen születésnap, névnap, Karácsony, vagy bármilyen más jeles esemény üti fel a fejét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!