Ráckeresztúr

2017.04.23. 17:20

Tujaültetés közösen - Egyre szebb lesz a ráckeresztúri óvoda

Ráckeresztúr - Egy pályázaton elnyert támogatásnak köszönhetően harmincöt tuját ültettek a Ráckeresztúri Mosoly Óvoda udvarán az ünnepi év és a Föld napja tiszteletére.

Gajdó Ágnes

A munkában részt vett a pályázatot benyújtó Dienes Gábor alpolgármester és tűzoltótársa, Novák Zoltán, mindketten a százhalombattai FER Tűzoltóságnál dolgoznak, s hajdan ugyanabba a csoportba jártak az óvodában.

A tujaültetésben közreműködött az Akácos Vadásztársaság elnöke - Marczinka Marika - és több tagja, az óvoda dolgozói, szülők és a gyerekek, valamint a közfoglalkoztatottak is. Ki vizet vitt, ki a földet lapátolta. Az örökzöld növények telepítésénél jelen volt a FER Tűzoltóság EBK vezetője, Kálmánné Pajzos Ivett, Takács Zoltán tűzoltóparancsnok és Dósa Zoltán parancsnokhelyettes is.

Tűzoltók, önkéntesek, gyerekek együtt ültettek Fotó: Gajdó Ágnes

A vendégek Mosoly-sütit kaptak az óvoda vezetőjétől. Baki Bálintné elmondta, a támogatók segítségével az óvoda folyosóját is lefestik és az udvari játékokat is felújítják.

Gajdó Ágnes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!