Sport

2017.05.24. 17:25

Csillagvölgyi motokrosszrandevú: győzött Gál Norbert és Horváth Renátó

A magyar nemzeti nyílt motokrosszbajnokság második fordulóját sikeresen rendezte meg vasárnap a Kőszárhegyi Motocross Club Egyesület a Csillagvölgyben.

V. Varga József

- A szépszámú közönség igazán izgalmas futamokat láthatott, és hazai sikerekben is volt részük a megyei szurkolóknak - mondta lapunknak Gáspár Csaba, a kőszárhegyi klub elnöke.

A profik várva várt összecsapása minden előzetes várakozásnak megfelelt. Mx open kategóriában Hugyecz Erik (HTS), Szőke Márk (Motoaction Monpet Team, Székesfehérvár) és Szvoboda Bence (HTS) végig fej-fej mellett ment, és a két futamot követően a fenti összetett sorrend alakult ki közöttük.

Éjszaka eső, nappal fej fej melletti futamok
Fotó: Koppán Viktor

A pro kategória Mx2-ben a győzelmet Varga Imre (HTS) szerezte meg, a székesfehérvári színekben induló Ragats Roland a negyedik helyen végzett.

A II. osztály Mx1-ben Gál Norbert végzett az élen, Rácz Zoltán a negyedik lett (mindketten Motoaction Monpet Székesfehérvár).

A II. osztály Mx2-ben első Horváth Renátó (Motoaction), második Komáromi Zalán (Kőszárhegy).

A III. osztály Mx2-ben (a legnépesebb mezőnyben 40 versenyző állt a rajtgép mögé) Bartucz Dénes (Újszilvási Motocross Sport Egyesület) végzett az első helyen, 27. Szloboda Milán, 34. Horváth József (mindketten kőszárhegyi színekben).

A III. osztály Mx1-ben Prekob Renátó (Kerner Motocross) lett az első, Jakli Attila a 8., míg Rácz Miklós a 11. (mindketten Kőszárhegy).

A kétüteműek versenyében Németh Ádám (MAMS) győzött, Kubik Richárd (Szabadbattyán) a második.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!