Egyéb

2009.04.09. 02:29

Tavaszi szünet és sport

Székesfehérvár - Székesfehérvár megyei jogú város önkormányzata kezdeményezésére az önkormányzati minisztérium támogatásával a tavaszi szünetben az alábbi sportprogramokat kínálják.

Silye Sándor

Április 9., 10., 11. és 14-én a megyeszékhely Tóparti gimnázium tornatermében az alábbi díjmentes sportolási lehetőségek lesznek.

Nordic walking (északi gyaloglás, síjárás). Általános iskolások, középiskolások, főiskolások és felnőttek részére pénteken, szombaton, kedden csoportonként 2 órás váltásban, 10-14 óra között, 10-15 fős csoporttal, instruktorok vezetésével. Botokat biztosítanak. Szakmai felelős: Vauver Antal.Várkidobó játék. Általános iskolás és középiskolás, 10-15 fős lány vagy fiú (esetleg vegyes) csapatok részére. Csütörtökön és pénteken 10-20 óra közt.

Pókfoci-bemutató és játék. Általános iskolás és középiskolás, 41 tagú lány, fiú, vegyes csapatok részére. Csütörtökön 12 és 14 óra között.

Lábtoll-labda bemutató és játék. Általános és középiskolás, 3 fős lány, fiú, vegyes csapatok részére. Pénteken 12 és 14 óra között. A programok felelőse: Bánhegyi Gábor. Tollaslabda-bemutató és kötetlen játék. Általános és középiskolás lányok és fiúk részére függetlenül attól, hogy a tanulók melyik iskolába és melyik osztályba járnak. Csütörtökön, pénteken 12-16 óra között 3 kialakított és berendezett tollaslabdapályán.

Tavaszi szüneti tollaslabda egyéni és páros verseny. Tudásszint szerint általános, középiskolások, felnőttek részére, négy kategóriában a kezdőktől a több éve játszókig. Szombaton 10 és 16 óra között. Nevezés a helyszínen. A verseny díjazása: az 1-3. helyezetteket díjazzák.

Tollaslabda lány és fiú egyéni örömjáték. Általános iskolás és középiskolás lányok valamint fiúk részére különböző korosztályos kategóriákban (alsó- és tagozatosok részére 2-2 csoportban) lesz lehetőség a játékra. Kedden 10 és 16 óra között 6 tollaslabdapályán lehet gyakorolni. A tollaslabda-programok felelőse: Mózner Edit.

A programokra jelentkezni a megadott helyszínen a meghatározott időben, a programfelelősöknél lehet, a helyszínen felvett tiszta talpú sportcipő vagy tornacipő, sportöltözet kötelező, megfelelő saját sporteszközt (saját tollaslabdaütőt) a résztvevők hozzanak maguknak! Minden résztvevő a saját felelősségére vehet részt e lehetőségeken!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!