Tanulságos

2023.10.02. 15:46

Elszabadult a tréler az M1-esen, óriási szerencse, hogy senki nem sérült meg

Csak a szerencsén múlt, hogy senki nem sérült meg az M1-es autópályán, ahol egy tréler szabadult el. A trélert húzó autó fel is borult, de abból sértetlenül szállt ki a sofőr.

Házi Péter

Illusztráció!

Fotó: FMH-archív / (Nagy Norbert)

Tanulságos videót tett közzé a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF) a közösségi oldalán.  Az M1-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon egy trélert vontat egy autó, de közben a tréler már ide-oda mozog, végül kibillenti az egyensúlyából az "őt" húzó autót. Emiatt a sofőr elveszti az uralmat az autó fölött, és nekicsapódik a két irányt elválasztó zöldsávnak, a tréler pedig önálló életre kelve továbbgurul.

Tényleg csak a szerencsén múlott, hogy mindenki sérülés nélkül megúszta a balesetet. Ekkor azonban még nincs vége a "kisfilmnek": a felborult autóhoz segítő szándékkal odamegy egy másik autós, de közben a kocsiból kimászik a vezető, majd visszaugrik a sövényen a Budapest felé vezető sávba, ahol a kamionok és más autók között evickélve elindul megkeresni a trélert...

Az MKIF azt kéri, figyeljünk egymásra, ha tehetjük álljunk meg segíteni, hiszen sokszor emberélet múlhat a segítségünkön, de a saját biztonságunkat ne veszélyeztessük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában