Vértesboglár

2024.05.08. 19:00

Beszélgetések a könyvtárban: új sorozat indul pénteken

Beszélgetések a könyvtárban címmel új sorozat indul Vértesbogláron a művelődési házban. Az első rendezvényt pénteken tartják.

Borsányi Bea

A kézírás sok mindent elárul annak, aki érti a grafológiai jeleket

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Május 10-én 17 órakor egy izgalmas szakterület, a grafológia lesz a téma, amelyről Bugár Jenő grafológus mesél a hallgatóknak és minden bizonnyal példákat is mutat az íráskép elemzésének világából. Ezzel indul az új sorozat, amellyel új embereket szeretnének megszólítani a községben.

– Az új sorozattal azokat is szeretném becsalogatni a művelődési házba, illetve a könyvtárba, akik a csendesebb rendezvényeket szeretik, komolyabb témák iránt érdeklődnek, hiszen nem mindenki preferálja a „pörgős, zajos” rendezvényeket, amiből az elmúlt időszakban többet is tartottunk. A Beszélgetések a könyvtárban előadásaival azt a réteget szeretnénk kiszolgálni, akiknek eddig kevesebb programot szerveztünk – árulta el Jersey Dia, művelődésszervező, aki a sorozat további alkalmairól egyelőre nem tudott konkrétumokat mondani, mert a témák és az előadók személye még formálódik, de az biztos, hogy havonta egy alkalommal tervezik megtartani a rendezvényt a művelődési ház kis könyvtártermében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában