Jacksontól először családja vesz búcsút

FMH - Állítólag aranykoporsóban temetik el Michael Jacksont; a pop királyának koporsóját a szűk körű családi gyászszertartás után átszállítják a Los Angeles-i Staples Centerbe, ahol felravatalozzák.

feol.hu


Jackson emléke előtt tisztelegnek egy Los-Angeles-i hotelben
Fotó: MTI

Jackson szülei és testvérei helyi idő szerint reggel 8 órától (közép-európai idő szerint 17 órától) a legszűkebb körben emlékeznek meg az énekesről a Forest Lawn temetőben. A zenészt később, egy egyelőre még nem ismert időpontban ott is temetik el, de a privát búcsúztatás után holttestét - a hírességekkel foglalkozó amerikai tmz.com "pletykaportál" szerint - egy aranykoporsóban átszállítják a Staples Centerbe, ahol a színpad közepén ravatalozzák fel. 
Los Angelesben a rendőrség lezárta az utakat és figyelmeztette a jegy nélkül várakozókat, hogy maradjanak távol a Staples Centertől, mert nem juthatnak az épület közelébe. 
A nyilvános búcsúztatásra mintegy 18 ezren juthatnak be, de a kapuk előtt százezres tömeg várható. A ceremónián várhatóan Stevie Wonder, Mariah Carey, Usher, Lionel Richie, Kobe Bryant, Jennifer Hudson, John Mayer és Martin Luther King III is részt vesz.
(MTI)

A gyászszertartás, a búcsúztatás eseményeit ide kattintva is követheti!

A CNN hírtelevízió is élőben közvetíti a történéseket itt, a Facebook-on rajongói hozzászólások olvashatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!