Foci

2016.04.07. 12:35

Csúcsrangadóra készül a Pátka

A megyei II osztályú labdarúgó-bajnokság 22. fordulóját játsszák az előttünk álló hétvégén.

Káldor András

Osz-Car csoport

Rangadóval, illetve rangadó jellegű találkozóval indul a csoport hétvégi fordulója. A stabilan szereplő, ám korántsem szerepléséhez passzoló idegenbeli mérleggel rendelkező Aquital FC Csákvár II Kápolnásnyékre látogat, ahol idén eddig nem sok csapatnak sikerült győznie.

A tavasszal is megbízható mérleggel bíró Pázmánd pedig akár meglepetést is okozhat Bodajkon.

Vasárnap játsszák a csoport csúcsrangadóját Pátkán. Külön pikantériája a meccsnek, hogy ősszel idegenben is tudott nyerni (1-0) a listavezető gárda. Persze kérdéses, hogy mennyit vett ki a pátkaiakból a hétközi kupameccs, ahol a Szár csapatát ütötték el a továbblépés lehetőségétől.

Április 9., szombat, 16.30

Kápolnásnyék (6.)-Aquital FC Csákvár II (4.), Bodajk (7.)-Pázmánd (8.)

Április 10., vasárnap, 16.30

Pákozd (12.)-Iszkaszentgyörgy (14.), Pátka (1.)-Bakonycsernye (2.), Etyek (10.)-Mány (3.), Fehérvárcsurgó (5.)-Kőszárhegy (13.), LMSK Cobra Sport (11.)-Vál (9.)

Agárdi Termál csoport

Sok idegeskedésre nem volt oka a héten a tabellát vezető Aba-Sárvíz csapatának, hiszen játék nélkül továbbmentek a kupában, és a hétvégén hazai környezetben is esélyesei a Káloz elleni összecsapásnak. A csoport kiemelt meccsére Baracson kerül sor, ahol a tavasszal jól szereplő, csupán egy vereséget elszenvedő Enyinget fogadja a tabella 2. helyén álló gárda. Ősszel szoros meccset játszottak, akkor a Baracs idegenben 4-3-ra nyert.

Pusztaszabolcson is ünnepelhettek szerdán, a kupában kiverték a Sárszentmiklóst, mivel az 1-1-es eredmény számukra volt kedvező, alacsonyabb osztályúként. A Kisláng látogat hozzájuk, kérdés, hogy a továbbjutáson túl mennyire viselte meg őket a kupameccs?

A zöld mezes Enying csapata Baracsra látogat vasárnap

Április 9., szombat, 12.00

Kulcs (16.)-Szabadegyháza (6.)

Április 9., szombat, 16.30

Besnyő (7.)-Adony (11.)

Április 10., vasárnap, 16.30

Seregélyes (13.)-Rácalmás (15.), Nagykarácsony (10.)-Soponya (14.), Nagylók (8.-Sárszentmiklós II (9.), Aba-Sárvíz (1.)-Káloz (12.), Baracs (2.)-Enying (5.), Pusztaszabolcs (4.)-Kisláng (3.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!