Foci

2016.05.26. 13:45

Rangadó vár az Abára Pusztaszabolcson

Székesfehérvár - A megyei II osztályú labdarúgó-bajnokság 29. fordulóját játsszák az előttünk álló hétvégén.

Káldor András

Osz-Car csoport

Rangadóval indul a csoportban az utolsó előtti forduló, az idei szezonban hazai pályán mindössze egy döntetlent játszó, amúgy makulátlan mérleggel bíró Mány az Aquital FC Csákvár II csapatát fogadja. A vendéglátók harmadik helyét semmi nem veszélyezteti, ám a Bakonycsernyével még harcban állnak az ezüstérem megszerzéséért, így biztos jó mérkőzést láthatnak a szurkolók. Bodajkon presztízsmeccset játszanak egymással a felek, ősszel nem született találat a találkozójukon, ráadásul mindkét gárda győzni tudott az előző játéknapon. Alsóházi rangadót játszik a Kőszárhegy Iszkaszentgyörgyön, míg a legutóbbi fordulóban, éppen az Iszka ellen kiütéses győzelmet arató Vál együttese a Pázmánddal találkozik, mondhatni igazi ki-ki meccsen. a pázmándiaknak van miért visszavágniuk, hiszen ősszel sima váli siker született (4-1). Az újdonsült bajnokcsapat, a Pátka gárdája Etyekre látogat, kérdés, hogy az élen záró csapatból mennyit vett ki a szerdai kupamérkőzés, amelyen bár már 3-0-ra is vezettek a Szabadegyháza ellen, mégis ellenfelük örülhetett a végén, mivel nemcsak kiegyenlített, hanem a büntetőlövésekben is jobbnak bizonyult.

Május 28., szombat, 17.00

Mány-(3.)-Aquital FC Csákvár II (5.)

Május 29., vasárnap, 16.00

Bodajk (7.)-Fehérvárcsurgó (4.)

Május 29., vasárnap, 17.00

Pákozd (10.)-Kápolnásnyék (6.), Iszkaszentgyörgy (14.)-Kőszárhegy (13.), Videoton Baráti Kör (15.)-LMSK Cobra Sport (12.), Etyek (11.)-Pátka (1.), Pázmánd (8.)-Vál (9.)

Agárdi Termál csoport

A két bajnokesélyes közül a hét közben megyei Magyar Kupa döntőt játszó Aba-Sárvíz csapatára vár nehezebb feladat, mert a tavasszal egyenletes teljesítményt nyújtó Pusztaszabolcs vendégei lesznek. A két csapat közös előéletéhez tartozik, hogy ősszel, Abán sem bírtak egymással, és az abaiak egyetlen döntetlenjét éppen ellenük játszotta. A feljutásért harcoló Baracs a Nagylókot fogadja, ősszel szoros kilencven perc után tudták őket legyőzni 4-3-ra idegenben, de lendületben vannak, zsinórban nyolc meccset nyertek, meglepetés lenne, ha éppen most veszítenének pontot, pontokat. A Nagykarácsony csapata az előző fordulóban ötgólos vereségbe szaladt bele Abán, a Besnyő ellen javíthatnak, akik két öt nullás vereség után (Kisláng, Enying) érkeznek hozzájuk. A Kisláng magabiztos bronzérmesként várhatja az utolsó idei hazai mérkőzését, viszont egyáltalán nem lesz könnyű dolguk, mert az Adony sorozatban négyszer győzött.

Május 29., vasárnap, 17.00

Rácalmás (14.)-Sárszentmiklós II (12.), Nagykarácsony (11.)-Besnyő (6.), Seregélyes (13.)-Kulcs (16.), Pusztaszabolcs (4.)-Aba-Sárvíz (1.), Baracs (2.)-Nagylók (10.), Enying (5.)-Kálóz (8.), Kisláng (3.)-Adony (9.), Soponya (15.)-Szabadegyhá-
za (7.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!