Igazi kincsek találtak gazdára

2024.03.19. 10:06

„Nem csak a rászorulóknak szól, hanem mindenkinek!"

Ismét jól sikerült ruhabörzén vannak túl Előszálláson – jegyezte meg a FEOL-nak Varga-Gyenge Ibolya és Lajkó Ernesztina családsegítők.

Kecskés Zoltán

Többek között konyhai eszközök, cipők is gazdára találtak.

Fotó: Családsegítők

– A célunk egyértelmű, hogy a helyi és a környékbeli lakosok megtalálják a kedvükre való holmit. Itt nem csak a rászorulókról van szó, hanem bárkiről! – tették hozzá, majd a napokban megrendezett esemény sikeréről is ejtettek néhány szót:

– Nagyon szép ruháink érkeztek ezúttal is. Szeretjük látni, hogy egyre többen érkeznek az eseményünkre, olyanok is, akik ismeretlenek. Más településről is átjárnak már hozzánk! Folyamatosan kérdezik klienseink, hogy mikor tartunk újra börzét. Jó látni a gyermekek arcán az örömöt, mikor játékot találnak. A konyhai eszközök, ágynemű nagyon keresett, így az ismét hamar elfogyott. Szuper érzés számunkra ha ezzel tudunk segíteni! – értékelték a sikeres börzét az előszállási családsegítők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában