Kék hírek

2023.12.25. 09:35

Tűzhelyen felejtett étel, elgázolt vad: szenteste sem unatkoztak a tűzoltók

December 24-én összesen 196 tűzoltói beavatkozásra volt szükség, tudtuk meg a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleményéből. Az országban 29 esetben tűzhöz riasztották a tűzoltókat, 22 épület gyulladt ki, 167 alkalommal pedig műszaki mentést kellett végezniük.

Horváth-Buthy Lilla

Forrás: pexels.com

Székesfehérváron a Kígyó utcában egy társasház két lépcsőháza is füsttel telítődött délelőtt tizenegy körül, mert a tűzhelyen felejtették az ételt. Még a tűzoltók kiérkezése előtt eloltották a tüzet.

Ugyanezen a napon vadat gázolt egy személyautó az M7-es autópálya 71-es és 72-es kilométere között, a szabadbattyáni lehajtó közelében, a Siófok felé vezető oldalon. A helyszínre riasztott székesfehérvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amelyben öt ember utazott.

Ezek mellett több helyen kidőlt fák, letört faágak, elárasztott pincék, garázsok, udvarokba, házakba betört víz miatt hívták a tűzoltókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!