harminc kilométeres félkör

2018.09.09. 12:09

Megmozdultak a városért – Kerékpáros napot tartottak a bogárdi településrészeken

Nyugatról keletre félvároskörre indultak szombaton a drótszamarasok. A Mozdulj a Városért Egyesület harmadik alkalommal rendezte meg a bogárdi településrészeket érintő kora őszi kerékpáros napját.

V. Varga József

A drótszamarasok első csoportja Sárbogárdon, az Ifjúsági parki befutónál

Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

Ahogy Kálozt elhagytam, szinte már Sárbogárdon voltam, hiszen a város, külső településrészeivel együtt a Dunántúlon a legnagyobb közigazgatási területtel bír. Őrspusztánál utolérem őket, biztattam magamat, de végül csak a befutónál, az Ifjúsági parkban tudtam lencsevégre kapni a kétkerekűeket.

A drótszamarasok első csoportja Sárbogárdon, az Ifjúsági parki befutónál
Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

A kerékpáros nap Töbörzsökön vette kezdetét, majd Nagyhörcsök, Sárhatvan, Rétimajor, Őrspuszta és újfent Sárbogárd következett. Egy derűs, sportos, túrázós, természetközeli programra szövetkeztünk – erősítette meg Fodor János, az egyesület elnöke. Vagy harmincan vágtak neki a harminc kilométeres félkörnek: felnőttek, gyerekek, családok. A különböző próbák a rendőrség és a polgárőrség közreműködésével zajlottak, az ifiparkban oklevelek találtak gazdára, a tűzoltók hűsítő habfürdővel szolgáltak az ifjaknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában