A gyermekek sorsa is téma volt

2019.05.30. 08:45

Testületi ülésen fogadták a diákokat Móron

A soros ülések idejének végét jelenti a június, ám az önkormányzatok munkája nem áll meg.

Palocsai Jenő

A napirendi pontok megvitatása előtt Fenyves Péter fogadta és méltatta a testület előtt a Fejér Megyei Diáknapokon jól szereplő móri fiatalokat. A tanulók a megyei rendezvényről arany, ezüst és bronz oklevelekkel tértek haza.

Valamennyi előterjesztést alaposan megvitattak és elfogadtak Mór város önkormányzatának képviselői. Több tavalyi évet érintő napirendi pontot is tárgyaltak a költségvetés elfogadása mellett, ilyen volt a városi televízió üzleti évről szóló egyszerűsített éves beszámoló és közhasznúsági jelentés vagy a Mórhő Kft. gazdasági eseményeiről szóló beszámoló. A napelemparkot, illetve annak építését kiemelt beruházássá minősítette a testület.

A gyermekek sorsa is téma volt, így elfogadták a 2018. évi gyermekvédelmi és gyermekjóléti feladatok ellátásáról szóló beszámolót, és elbírálták a Móri Pitypang Óvoda óvodavezetői pályázatát. A döntés megszületett, így továbbra is Négele Helga, a korábbi intézményvezető marad az ovi élén. Külön napirend foglalkozott az újszülöttek családjának támogatásáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában