évadzáró a fekete sasoknál

2019.11.14. 07:20

Jövőre már a 24. sasparti zúz majd Polgárdiban

A Fekete Sas Motoros Nemzetség tevékeny esztendőt zárt, a szelíd motorosok hangulatos, baráti partin vigadtak évadzáró estjükön, melyen fellépett a Hangár21 rockzenekar.

V. Varga József

Fekete Sas motoros parti jövőre is!

Fotó: FMH-archív

Polácska Marcsitól, a nemzetség elnökétől és párjától, Horváth Pétertől megtudtuk: idei motoros találkozójuk sikeresen zajlott, s jövőre már a 24. sasparti zúz majd a városban. Két motoros- és veteránbörzét is rendeztek, az őszin a „két kerék” szerelmesei számos csodával randevúzhattak: a többi között egy lemezvázas Csepellel, rendőrségi Pannónia 20-assal, oldalkocsis Trophy MZ-vel, de egy hathengeres Honda CBX1000-sel is.

Fekete Sas motoros parti jövőre is! Fotó: FMH-archív

Régi motorosuk, Fekete Sándor elmondta: jövőre már három börzét terveznek. Az idei Mikulás-motorozást december 8-ára időzítették: 10 óra 30-tól gyülekeznek bázisukon, a körforgalomnál lévő benzinkútnál, s indulnak „piros ruhás” útjukra a Polgárdi – Tekerespuszta – Lepsény – Mezőszentgyörgy útvonalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában